Medalii de bronz pentru ”Lucian Bute”

Medalii de bronz pentru ”Lucian Bute”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

HANDBAL. S-au încheiat meciurile turneului final al Campionatului Național de handbal junioare III. După cinci zile de întreceri disputate la cel mai înalt nivel, junioarele ACS Lucian Bute au realizat o frumoasă performanță - locul 3 și medaliile de bronz. Gălățencele au disputat cinci meciuri, obţinând trei victorii, iar în meciurile decisive au făcut 25-35 cu CSM București (în semifinale) și 25-24 în finala mică. După locul 3 la junioare I al aceluiași club, a venit și această performanță. Echipa este antrenată de Daniela Goldic (ajutată de Nicoleta Vlad și Bogdan Fuică).

VOLEI. În Golden League la volei masculin, vineri și duminică au loc ultimele partide. Acest turneu se desfășoară în Cehia, iar partenerele reprezentativei României (selecționer Sergiu Stancu, antrenorul CSM Arcada Galaţi) sunt Finlanda și Cehia, de la ora 19,30. Din lotul ”tricolor” fac parte, în continuare, trei jucători de la echipa gălățeană - Filip Constantin (venit de la Rapid București), Bala și Butnaru.

LUPTE. Câștigând patru partide (una prin tuș), tecuceanul Sebastian Brăilescu s-a clasat pe locul secund (cat. 92 kg) la Campionatul Național de lupte libere pentru juniori Under 17 de la Călărași. Printre învinșii săi s-a aflat și colegul de la VypGuard Tecuci - Luca Stoian, la final acesta ocupând locul 3. Tot pe poziția a treia a încheiat și Antonio Ghiulai (65 kg), iar al patrulea a fost David Militaru (44 kg). Pentru elevii antrenorilor Dumitru Ghețu și Lucian Pădure, a fost ultima repetiție înaintea "Naționalelor" de lupte pe plajă (11-16 iunie) de la Costinești.

FOTBAL. Meciul tur din barajul de promovare în Liga a II-a de fotbal, dintre CSM Focșani și Metalul Buzău, ce se va disputa sâmbătă, va fi arbitrat de gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru, ajutat de tușierul Daniel Vlase. Returul - o săptămână mai târziu.

Citit 900 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.