Debut cu stângul la junioare II

Debut cu stângul la junioare II
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HANDBAL. Turneul final al junioarelor II a debutat în orașul Bistrița. Primele rezultate ale echipelor gălățene: CS Municipal - Gloria Bistrița 26-28 și ACS Lucian Bute - Transilvania Brașov 29-33. Turneul se încheie miercuri, 5 iunie.

ATLETISM. În perioada 4-6 iunie, gălățeanul Marian Petria (legitimat la APH Sporting Club - antrenat de Marlena Chițu) va concura în Elveția, la un Grand Prix pentru calificarea la Jocurile Paralimpice din Franța. Gălățeanul va concura în proba sa preferată - 400 metri.

TENIS. Gălățeanul David Carteputredă (acum la Steaua București) a câștigat două partide în calificările turneului profesionist Raifensen Bank - Constanța M15. În același concurs, Mihnea Robert Maftei (Dunărea Galați) - Matteo de Vicentis (Italia) 3-6, 3-6.

BASCHET. Unul dintre cei mai valoroși sportivi din baschetul juvenil gălățean este, fără doar și poate, Sebastian Boghean. S-a format la Academia Phoenix și are deja în palmares o medalie de aur cu echipa României de 3x3, la Gimnaziada de baschet U15 din Brazilia. În curând, el se va pregăti la lotul național pentru participarea la CE - Under 16 (6-17 august - Skopje, Macedonia de Nord).

RECOMPENSĂ. Şase jucătoare de handbal de la CS Municipal Galați au încheiat perioada junioratului, după ce au participat la turneul final. Acestea sunt Bianca Trincă, Doriana Pelin, Daria Dabija, Alice Bălănică, Roberta Păduraru și Alexandra Comănescu. Împreună cu antrenoarea Sanda Asandei, acestea au fost răsplătite de conducerea clubului cu Diplome de Excelență.

Citit 639 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2024 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.