Copiii lui Balaban, gata de semifinale

Copiii lui Balaban, gata de semifinale
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Din cele opt echipe calificate după câte trei meciuri disputate în prima fază a turneului campioanelor de juniori, au mai rămas în competiţie doar patru. Este faza semifinalelor pentru echipele Under 15, care, se înțelege, sunt cel mai bine pregătite. Între acestea se află și cea a Școlii de Fotbal Oțelul. Semifinalele sunt programate pe 15 iunie, de la ora 14.00, Şcoala de Fotbal Otelul Galaţi - Voința Domnești și Sporting Cluj - Kinder Sângeorgiu de Mureș.

Echipa gălățeană a abordat meciurile acestei veri cu următorul lot de jucători: Tudose, Cazacu - Rebega, Scumpu, Di Grandi, Hilohe, Matcaş, Hurduc, Tentiuc, Pricop, Florea, M. Zamfir, D. Zamfir, Alexandru, Roșu, Năvălici, Manea, Patriche, Orbeanu, Iorga, Căuş, Antoneanu, Crișan și Budur  (antrenor Bogdan Balaban).

Parcursul până aici a fost următorul: 3-0 cu Delta Tulcea, 3-3 (8-6 după penaltiuri) cu Farul Constanța, 4-1 cu Academia Didi Iași. Un parcurs interesant și sigur, care emană încredere în astfel de evoluții și în dubla din semifinale (15-22 iunie).

Primul meci din semifinale va avea loc în deplasare (arbitrat de Diana Ungureanu - Buzău), sâmbătă, iar returul se va juca peste o săptămână.

Echipa din Domnești este una căreia va trebui să i se acorde întreaga atenție. A obținut tot trei victorii, dintre care două în deplasare: 4-2 cu Petrosport Ploiești, 2-1 cu FCSB, respectiv, una acasă, 3-2 cu CSM Slatina.

Meciurile nu vor fi deloc facile, dar cu dăruire și permanentă concentrare pot fi depășite cu brio.

Citit 2189 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2024 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.