Junioarele IV, aproape de podium, la turneul final

Junioarele IV, aproape de podium, la turneul final
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de handbal ACS Viitorul Oțelul Galaţi a stabilit o adevărată performanță la turneul final al junioarelor de categoria a IV-a. Turneul a avut loc la Brașov, iar pe parcursul celor cinci zile avute la dispoziție, fiecare echipă a disputat câte șapte meciuri. Un mare efort pentru aceste fetițe, care, să nu uităm, au între 11 și 13 ani.

"A fost un turneu foarte greu, dar, din fericire, l-am trecut cu brio. Am obținut cinci victorii și două înfrângeri, dar putem considera bilanțul ca fiind foarte bun. Am fost foarte aproape de podium, dar chiar și-așa sunt mulțumită de evoluția fetițelor noastre", ne-a spus Daciana Balaban, care le pregăteşte pe aceste viitoare handbaliste, împreună cu Cătălina Cioaric și Alla Șeiko.

A fost și o evidențiere individuală pentru Anastasia Meaună - declarată cel mai bun pivot al turneului.

Rezultatele celor șapte meciuri: 24-20 cu HC Birtalan, 25-17 cu CS Câmpina, 22-16 cu CSM Tg. Jiu, 20-18 cu CSM București, 20-19 cu Kids Tâmpa Brașov, 11-13 cu Transilvania Brașov și, în decisivul pentru locurile 3-4, a fost 13-16 cu Kids Tâmpa Brașov.

Lotul celor 17 jucătoare prezente la turneul de la Brașov: Sharon Ciobănică, Beatrice Dulcescu, Irina Tănase - Larisa Sînpetru, Gabriela Ursu, Gloria Docan, Andreea Gherghe, Maria Carp, Mara Ştefan, Măriuca Stângă, Daria Ciucalău, Ştefania Tudorache, Andra Homler, Beatrice Balaban, Giuliana Hliban, Iasmina Panaite, Anastasia Meaună.

Citit 667 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2024 19:18

1 comentariu

 • postat de Noua Alina
  Miercuri, 19 Iunie 2024 08:54
  89.46.5.***
  Felicitari copii! Frumos ce faceti voi, sunteti un exemplu pentru generatiile voastre!
  0
  0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro