Voința Cudalbi, câștigătoarea „Cupei României”
Foto: Simona Renţa

Voința Cudalbi, câștigătoarea „Cupei României”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Miercuri după-amiază, la Vânători, într-o atmosferă de competiție și cu o asistență numeroasă, s-a disputat finala județeană a ”Cupei României” la fotbal. Finalistele, Voința Cudalbi și Gloria Ivești, două echipe preocupate de câştigarea unui astfel de trofeu.

Întâlnirea a fost câștigată de Voința, ca și anul trecut (Cupa plus campionatul - o repetiție), cu scorul de 2-1, după ce la pauză tabela a fost favorabilă Gloriei. Iveștenii au punctat primii (min. 8) prin Ionuț Iancu, din penalti, după un fault făcut de portarul advers. A fost o primă repriză echilibrată, în care adversarii s-au remarcat prin bara lui Spânache. Repriza secundă a fost mai bogată în evenimente, cu încă două goluri, plus alte momente interesante. Voința a egalat imediat, prin Oniciu (min. 50) și s-a văzut mai mult în joc. În min. 74, Gloria a rămas în zece (Laurențiu Iancu, eliminat pentru două galbene), dar a fost la un pas de a prelua conducerea prin Roșu, însă s-a opus bara. Când toată lumea se gândea la prelungiri și lovituri de la 11 m, în min. 88, George Stoian a luat o acțiune personală și nu s-a oprit decât după ce a schimbat tabela: 2-1. A arbitrat Adrian Viorel Cojocaru, ajutat de Florian Vișan și Cosmin Ursu (al patrulea arbitru, Sebastian Sandu) formațiile:

Voința Cudalbi: Tofan - Ștefan, Antofe, Gâță, Manău - Dragomir, Postelnicu, Bursuc, Oniciu - Stoian, Spânache. Au mai jucat Dumitru, Călin și Moroșanu (antrenor Gelu Munteanu).

Gloria Ivești: Onici - I. Ion, Iordache, Roșu, Iftimie, Moscu - Dolea, L. Iancu, Stancu, I. Iancu, Costea. Au mai intrat Cucu și Paraschiva (antrenor Fănică Rusu).

Festivitatea de premiere a fost făcută de Liviu Ciubotariu, președintele Asociației Județene de Fotbal. Voința Cudalbi a primit trofeul, ca şi finalista, completate cu medalii și diplome pentru toată lumea.

Citit 1914 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2024 17:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro