Stan se teme rău de Manchester

Stan se teme rău de Manchester
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul general al Oţelului a declarat astăzi pentru Sport Total FM, că îi este frică de forţa lui Manchester United, echipă pe care campioana României o va întâlni marţi, 18 octombrie, în Liga Campionilor. „Îmi e teamă de un eşec usturător care să rămână istoric prin anvergură. Există însă posibilitatea ca jucătorii să fie treziţi înaintea unui asemenea meci. Tot ce fac este să îi ţin în priză, sa-i motivez, pentru ca la ora meciului cu Manchester să fim măcar la nivelul adversarului, adică să jucăm cu curaj. Manchester are două-trei clase peste noi. Sunt convins că nici nu ştiu să ne pronunţe numele”, a comentat Marius Stan pentru sursa citată.

Foto: Sorin Pana

Citit 827 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2011 20:44

2 comentarii

 • postat de flo
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 10:55
  domnul stan se cam teme si de umbra sa in ultimul timp! si asta nu duce decat la moral scazut pt echipa! nu o sa ne miram deloc la sfarsit cand o sa ne alegem cu 0 puncte in ucl, chiar daca tot conducerea clubului spera la un loc 3! cu atitudine de genul asta!!!!
  domnule lungu, v-am trimis acum vreo 3-4 zile, un e-mail dvs, rugandu-va sa va informati pt suporteri daca se asigura transport organizat pentru meciul cu manchester din 18 oct! la fel am procedat si pe adresa clubului din site-ul clubului, rugand pt acesta informare atat managerul clubului cat si directorul de marketing (sau unde ajung aceste sugestii si pareri de la suporteri, daca ajung)! inca nu am vazut nici in ziarul vl, nici pe site-ul clubului! probabil ca iar se asteapta pana la ora plecarii autocarelor (daca vor fi)!
  specific ca vorbesc in numele unui grup de 4 suporteri care vrem din tot sufletul sa fim alaturi de echipa otelul galati, dar care nu avem masini proprii iar cu trenul trebuie sa stai o noapte in bucuresti, si nu e o idee foarte buna! daca se asigura transport putem sa luam bilete, daca nu..nu! vrem sa aflam mai din timp tocmai pt a ne putea invoi la munca! am putea sa ne luam liber la risc, dar situatia materiala nu ne permite sa pierdem o zi de munca si un bon degeaba!
  si mai mult ca sigur nu vorbesc doar in numele a 4 suporteri....cu siguranta sunt mai multi in aceasta situatie!
  p.s. ideea e ca organizarea lasa de dorit, dand parca de inteles ca nu se doreste prezenta a cat mai multi suporteri in tribunele arenei nationala, atat prin preturile initiale practicate cat si din pct de vedere al organizarii!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gigaflops
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 08:24
  Nu cumva faci si in pantaloni, domnule Stan?! Parca altfel puneai problema pana acum. Ce stare de spirit insufli jucatorilor? Poate nici reporterul nu trebuie sa dea asemenea stiri. Sau a devenit impartial si in asemenea cazuri?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.