Fotoreportaj: Toamna „oţelarilor”
Foto: Foto: Sorin Pană

Fotoreportaj: Toamna „oţelarilor”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fanii celei mai importante echipe a Galaţiului au motive serioase să păstreze această pagină, chiar dacă lipsesc cupele din imagini * După nebunia din vară, când fotbaliştii de la Oţelul au devenit campioni ai României şi deţinători ai Supercupei, sportul-rege de la Dunăre a cunoscut o provocare fără precedent: Liga Campionilor

Contabilizăm şi bojocii

Toamna nu se numără numai bobocii. Contabilizăm şi bojocii sacrificaţi de antrenor, de suporterii din tribună, de jucători înşişi. Faţă de arbitri, de situaţie, de tabelă de marcaj. Important este că avem ce aduna. După o vară de neuitat – cât de mult ne va lipsi perioada mai-iulie 2011 în care vitrina Oţelului a acumulat primele sale trofee! – viaţa a continuat, nu la fel de roz ca în sezonul 2010-2011, însă era evident că succesul nu poate fi gestionat corespunzător de o formaţie neobişnuită să învingă cu 3-0, darămite cu laurii şi artificiile. Imaginile alăturate vorbesc de la sine despre întâmplările de la finele verii încoace, evenimente fără precedent şi care oricum vor rămâne în cartea de istorie a clubului.

Baicu vs. Rooney, faza pe chelii

Chiar dacă fotbalul nu mai este de multă vreme un sport, ci ditamai industria, se poate face oricând haz de necaz de-un amărât 0-0 cu Concordia Chiajna sau cu CS Mioveni. Nu de alta, dar atunci când întâlneşti şi Benfica Lisabona sau pe Manchester United, aproape că nu mai faci diferenţă între chelia antipatică a necunoscutului Ilie Baicu şi cea a superstarului Wayne Rooney. Suporterii înţeleg tărăşenia. De fapt, aceasta este ideea acestei pagini speciale, de colecţie: în toamna în care Oţelul a pătruns în premieră în Liga Campionilor, pe stadionul din Ţiglina III au rezistat până şi trupe de carton, ca cele pomenite ceva mai sus. Şi totuşi, a existat viaţă şi după cucerirea de trofee! Mai nou, Cupa României le oferă elevilor lui Dorinel şansa unei provocări la fel de tari: mai sunt trei paşi până la trofeul care încă lipseşte din palmaresul grupării locale. Ce ziceţi, Pena, Costin, Sălă, Para? Vă băgaţi?

Marius Pena, jubilând la marcarea singurului gol în Ligă al Oţelului. Ce-ar fi dacă următorul ar pica tocmai la Manchester?

Iată pepiniera „ultraşilor” formaţiei locale de fotbal. Sunt figuri mari încă de pe acum

O tabelă care trebuie uitată, dar nu prea merge nici cu pastile. E cel mai dur eşec din mandatul lui Dorinel

Campionii României, admirând lebedele din Basel care avuseseră noroc să nu dea peste alţi compatrioţi de-ai noştri

Convingător, o adevărată fiară. Aşa arăta căpitanul Costin după ce i-a dat gol lui Dinamo

Primul unsprezece al Oţelului în UEFA Champions League. Tablou, nu alta!

Celebrul Rooney ieşise din televizor pentru a da mâna cu „necunoscuţii” Giurgiu, Filip şi Râpă

Ger mare, monşer! De sub această pătură au zbughit-o recent Antal şi Pena (de la stânga la dreapta) pentru marcarea celui mai frumos gol al anului în România

Foto: Sorin Pană

 

Citit 2035 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2011 23:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.