Ultimatumul lui Dorinel
Foto: Foto: Sorin Pană

Ultimatumul lui Dorinel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tehnicianul campionilor a povestit cum i-a montat pe jucători înaintea partidei de campionat de la Tg. Mureş: „Le-am spus cum stă treaba cu fotbalul, că nu se mai poate aşa, a fost un fel de ultimatum!” Cele trei puncte din Ardeal au fost dublate marţi de o calificare în sferturile de finală ale Cupei * Rămâne de văzut dacă strategia îi va funcţiona şi diseară


OŢELUL GALAŢI – GAZ METAN MEDIAŞ

Meci programat astăzi în etapa a XII-a a Ligii I;

Stadionul „Oţelul” – ora 21.30 (în direct la Digi Sport);

Bilete: 20 de lei (tribuna I), 15 lei (tribuna a II-a), 10 lei (peluze);

Echipele probabile:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Paraschiv, Filip, Giurgiu – Antal, Punosevac, Frunză. Antrenor: Dorinel Munteanu.

GAZ METAN: Vâtcă – Frăsinescu, Lazăr, Markovici, Vukadinovici – Hoban, Breeveld – Petre, Bawab, Pârvulescu – Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Arbitru de centru: Dragoş Istrate (Bucureşti). Asistenţi: Adrian Vidan (Bucureşti), Adrian Popescu (Craiova).


„Nu voiam să plec de la echipă”

Dorinel Munteanu a vorbit despre un ultimatum, chestiune dezbătută de el şi proprii jucători în vestiar. „Nu, n-a fost vorba că dacă nu vor câştiga, voi pleca de la echipă. A fost un ultimatum, dar nu spun mai multe. Mă bucur însă că băieţii au înţeles despre ce-i vorba. Nu se mai putea continua aşa!”, a adăugat, în acelaşi cod indescifrabil, antrenorul campioanei României. Pasienţa i-a ieşit la Tg. Mureş, acolo unde roş-alb-albaştrii s-au impus cu 2-1, treaba a mers bine şi marţi seară, în Cupă. „Trebuie să câştigăm şi cu Gaz Metan”, a mai spus Neamţul, convins că acea discuţie misterioasă avută cu elevii săi a revoluţionat jocul Oţelului.  

Neagu, suspendat

„Oţelarii” l-au pierdut pentru meciul de astăzi pe mijlocaşul central Ionuţ Neagu, jucător într-o creştere de formă soldată zilele trecute cu acel penalti în urma căruia a fost creat golul calificării în „optimile” Cupei. Neagu, lovit dur în minutele de prelungire de târg-mureşeanul Celsinho, a încasat un al doilea cartonaş galben şi a părăsit terenul. „Nu e normal cum se arbitrează în România! Jucătorul meu a fost faultat violent, n-a participat la meleul de după fază, dar a fost sancţionat şi acum nu-l pot utiliza. Este inadmisibil!”, s-a arătat intrigat Munteanu care va încerca să-l titularizeze pe Ioan Filip, recuperat după o entorsă suferită la finele săptămânii precedente.

Vorbeşte despre locurile „europene”

Aparent ieşiţi din cursa spre titlu, campionii se pot apropia la opt puncte de liderul Dinamo în cazul unei victorii cu Gazul coroborate cu o piedică pusă de U Cluj „câinilor roşii”. „Şi anul trecut se vorbea de anumite echipe că nu mai au şanse la titlu, dar ele sperau, deşi aveau 10 puncte până la locul întâi. Eu mă gândesc pas cu pas spre primele locuri. M-aş mulţumi să ajungem pe locurile principale, adică acelea care asigură participarea în cupele europene”, este de părere Dorinel, tot mai optimism după ce formaţia sa a adunat două succese.  


Programul întregii etape de Liga I

Astăzi

OŢELUL GALAŢI – Gaz Metan Mediaş (ora 21.30, Digi Sport)

Sâmbătă

Ceahlăul P. Neamţ – Voinţa Sibiu (ora 19.00, Digi Sport)

U Cluj – Dinamo Bucureşti (ora 21.30, Digi Sport)

Duminică

Sportul Studenţesc – Pandurii Tg. Jiu (ora 14.00, Digi Sport)

FC Vaslui – FCM Tg. Mureş (ora 18.30, Digi Sport)

Rapid Bucureşti – Astra Ploieşti (ora 19.15, Dolce Sport)

Petrolul Ploieşti – Steaua Bucureşti (ora 21.30 Digi Sport)

Luni

Concordia Chiajna – CS Mioveni (ora 19.00, Digi Sport)

FC Braşov – CFR Cluj (ora 21.30, GSP TV)


Citit 1333 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2011 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.