Rooney, surprins de presingul făcut de Oţelul

Rooney, surprins de presingul făcut de Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atacantul Wayne Rooney de la Manchester United a declarat că a fost surprins de presingul pe care l-a făcut Oţelul Galaţi în meciul de miercuri din grupa C a Ligii Campionilor, scor 2-0, care nu a fost deloc uşor pentru echipa sa.

"Am făcut o treabă bună. Ştim cu toţii că în Liga Campionilor nu există meciuri simple. Oţelul a venit să se apere şi a făcut un presing destul de avansat, ceea ce a fost un pic surprinzător. Dar am învins cu 2-0 şi dacă învingem în următorul meci acasă, câştigăm grupa. Cred că golul doi îmi aparţine. Am tras la poartă şi sunt sigur că jucătorul de la Oţelul nu şi-ar dori să îşi vadă numele în dreptul reuşitei, ca autogol. Mi-ar plăcea ca golul să fie trecut în dreptul meu, dar vedem ce a scris arbitrul în foaie", a spus Rooney, citat de Sky Sports.

Fundaşul Phil Jones a subliniat că nu a fost una dintre cele mai spectaculoase partide. "E bine că am învins, că n-am luat gol. Nu sunt echipe slabe în Liga Campionilor, Oţelul nu e aici degeaba şi, după cum aţi văzut, i-am împiedicat să-şi creeze şanse de gol", a spus Jones.

Antrenorul Alex Ferguson a afirmat că tot ceea ce contează după meciul de miercuri este victoria, una importantă. "Adversarii au fost foarte agresivi, s-au apărat bine, ne-au presat cât au putut, au aglomerat jocul unde era mingea, au pus energie în jocul lor şi ne-au făcut meciul dificil. Oţelul a jucat chiar bine împotriva noastră. Rooney a evoluat fantastic ca mijlocaş central. Acest succes face ca lucrurile să stea mai confortabil pentru noi, iar dacă batem Benfica terminăm pe primul loc, e simplu. Acum depinde de noi", a spus Ferguson.

Citit 956 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2011 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.