Sergiu Costin: Cu puţin noroc, puteam scoate un rezultat pozitiv cu Manchester
Foto: Foto: Sorin Pana

Sergiu Costin: Cu puţin noroc, puteam scoate un rezultat pozitiv cu Manchester
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Căpitanul echipei Oţelul Galaţi, Sergiu Costin, a declarat,  după înfrângerea din deplasare cu Manchester United, că formaţia moldoveană putea scoate un rezultat pozitiv dacă avea puţin noroc.

"Manchester United este o echipă foarte puternică. Îţi trebuie mult noroc cu astfel de echipă, dar noi se pare că nu-l avem. Cu puţin noroc puteam scoate un rezultat pozitiv. Am avut curaj, ne-a lipsit norocul şi Manchester e oricum o echipă mult superioară. Mă bucur că în a doua repiză am avut ocazii, am ţinut de minge, însă păcat că n-am reuşit să o băgăm în poartă", a spus Costin.

Atacantul echipei Oţelul Galaţi, Marius Pena, consideră că formaţia moldoveană a avut ghinion în meciul cu Manchester United. "Atmosfera a fost incredibilă. Din păcate am avut şi puţin ghinion. Toată lumea era pesimistă în jurul nostru şi credea că ne vom face de râs. Am stat şi noi bine în teren", a spus Pena.

El crede că în meciul cu FC Basel, de pe teren propriu, gălăţenii pot obţine primele puncte în Liga Campionilor. "Sperăm ca la meciul cu Basel să obţinem primele puncte", a mai spus Pena.

Citit 860 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2011 10:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.