Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

HC Oţelul Galaţi – una dintre puţinele echipe care reprezintă Galaţiul într-o competiţie europeană – evoluează sâmbătă, de la ora 11.00 (Sala „Siderurgistul”) în turul trei al Cupei Cupelor, la handbal feminin.
Adversara jucătoarelor pregătite de Alexandrina Soare – campioana Macedoniei, Metalurg Skopje – va susţine vineri dimineaţă un antrenament în sala gălăţeană, iar conform site-ului oficial oaspeţii s-au arătat deranjaţi de ora matinală la care se va desfăşura meciul.  
Înaintea jocului, „centrul” Oţelului, Daciana Curtean, a declarat: „Metalurg este o echipa foarte puternică, cu handbaliste de valoare. Am înţeles că o jucătoare din tabăra adversă a semnat deja pentru sezonul viitor cu Buducnost (n.r. – una dintre echipele favorite la câştigarea Ligii Campionilor), iar asta spune multe. Sunt o formaţie de luptătoare, dar nici noi nu ne vom lăsa. Mizăm pe o victorie. În a doua manşă nu se ştie ce va fi”.
Federaţia Europeană de Handbal a delegat pentru acest joc un cuplu de arbitri ruşi: Andrej Kaveshnikov – Petr Plotnikov. Din partea forului european va fi prezent bulgarul Georgi Yordanov.

Citit 1523 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2011 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.