Meci decisiv pentru voleibalistele de la CSU Metal Galaţi

Meci decisiv pentru voleibalistele de la CSU Metal Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga Campionilor la volei feminin a ajuns la penultimul meci al fazei grupelor. Prezentă în Grupa C, campioana României, CSU Metal Galaţi, susţine, astăzi, un meci decisiv, la Istanbul, în compania echipei locale VakifBank. Un rezultat favorabil, dublat de o victorie – peste o săptămână, acasă, cu polonezele de la Muszyna – îi poate aduce formaţiei antrenate de Zoran Terzici calificarea în cea de-a doua fază a competiţiei. „Credem în şansa noastră, pe care ne-o vom juca până la ultima minge”, ne-a declarat sârboaica Ivana Djerisilo. 

Meciul va începe la ora 16,30 şi va fi transmis în direct de Sport.ro.

Gălăţencele ar putea începe partida cu următorul "sextet": Alina Albu, Ivana Djerisilo, Sanja Malagurski, Mayvelis Martinez, Brizitka Molnar şi Nneka Onyejekwe - Mariya Filipova (libero). Din lot mai fac parte Adriana Dumitru, Sabina Miclea, Daiana Mureşan, Alexandra Trică şi Frauke Dirickx (deşi nu este refăcută, în totalitate, în urma accidentului suferit în toamna trecută).

Clasamentul la zi al Grupei C o are în frunte pe Volley Bergamo – 7 p, urmată de Fakro şi VakifBank – cu câte 6 p şi CSU Metal – 5 puncte. 

Cel de-al doilea meci al zilei are loc în Polonia, între Fakro Muszyna şi Volley Bergamo (ora 18.00).

Citit 2703 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.