Lovitură de teatru la DJTS Galaţi

Lovitură de teatru la DJTS Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Anamaria Vasiliu a primit ieri un ordin de suspendare a hotărârii precedente emise de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret * Cu alte cuvinte, plecarea gălăţencei la Satu Mare e în stand-by

Dacă-i ordin, cu plăcere

Ieri dimineaţă, la ora 8.00, directoarea executivă a Direcţiei pentru Tineret şi Sport Galaţi ar fi trebuit să-şi înceapă lucrul la instituţia similară a judeţului din nord-vestul ţării. Ordinul ANST de săptămâna trecută era clar: „Anamaria Vasiliu este detaşată temporar la conducerea DJTS Satu Mare.” Iar declaraţia Doinei Melinte, conducătoarea forului naţional, deşi mustind de ironie, era la fel de convingătoare: „Trebuie să le împărtăşească şi celor de acolo din experienţa ei.” (n.r. – Vasiliu conduce doar de un an şi o lună instituţia gălăţeană). Trenul mai poate aştepta însă, Anamaria evitând în ultima clipă întâlnirea cu peronul gării. „Am primit un ordin de suspendare a acelui ordin. Trebuie să fiu aici, la Galaţi, pe perioada desfăşurării unui control de audit care durează de pe 14 până pe 25 noiembrie. Aşa că n-am ajuns încă la Satu Mare”, a declarat şefa DJTS Galaţi, ea intrând în posesie documentului ieri dimineaţă. 

Sărbătorile ar putea s-o prindă acasă

Vasiliu spune că n-a mers la risc şi că fusese informată de vineri că ANST va începe un audit la Direcţie, dar nu primise nimic în scris. Cel mai probabil, decizia de „teleportare” a gălăţencei lângă Halmeu va rămâne mai multă vreme în dubii, un control de acest gen necesitând şi un raport pe măsură, ceea ce înseamnă că sărbătorile de iarnă o vor prinde tot la malul Dunării.

Citit 3427 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2011 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.