Bute, învins de ciorba mamei - Un scurt concediu pentru campion (VIDEO)
Foto: Foto: Sorin Pană

Bute, învins de ciorba mamei - Un scurt concediu pentru campion (VIDEO)
Mister KO încearcă să profite de scurta sa vacanţă în România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pugilistul gălăţean, prezent ieri în oraş pentru a vorbi cu presa care l-a lăudat în perioada în care era anonim, a anunţat că-şi va face timp să fie în tribune pe "Naţional Arena", la meciul fotbaliştilor de la Oţelul, cu Basel * Lucian Bute n-are chiar un concediu liniştit, el trebuie să înveţe pentru a trece un test cu 20 de întrebări fără de care nu va putea putea primi cetăţenia canadiană

Lucian Bute a susţinut ieri, în Galaţi, o conferinţă de presă menită, printre altele, să-i ofere mai multă tihnă şi să-l mai scape de asaltul jurnaliştilor în scurta perioadă pe care o petrece acasă după meciul cu Glen Johnson în care şi-a apărat pentru a noua oară centura de campion al lumii. “Te însori la anul sau nu?”, aceasta a fost întrebarea cu care a fost bombardat de vineri încoace, de când s-a întors din Canada, astfel că acesta a şi fost primul subiect abordat. “Mă surprinde de unde a apărut chestia cu însurătoarea, văd că mi-aş fi stabilit şi naşii deşi eu încă nici nu am cerut-o de nevastă pe Elena (n.r. – iubita sa). Anul viitor am un program foarte încărcat, vor fi meciuri importante, iar o nuntă nu se face aşa, de azi pe mâine”, a precizat Bute. Apoi, a mărturisit că cea mai mare bucurie la întoarcerea acasă a fost să-şi bage nasul în oala de ciorbă făcuta de mama sa: “Nu e chiar aşa cum se spune, că duci dorul bucatelor tradiţionale de acasă, pentru că acolo, în Canada, sunt foarte multe magazine şi restaurante tradiţionale româneşti. Însă, nicăieri în lume nu găseşti o ciorbă mai bună ca cea făcută acasă, la Pechea, de mama, i-am dus dorul”.

Merge pe "Naţional Arena"

Doar trei săptămâni va putea sta Lucian în ţară, pe 4 decembrie urmând să plece la Montreal, iar pe 17 decembrie va trebui să fie la Atlantic City, pentru a asista la finala Super Six. “Vreau să profit cât mai mult pentru a sta cu familia şi să mă odihnesc, nimic mai mult. E posibil să ajung pe la Buşteni câteva zile, nu mi-am făcut alte planuri”, a spus Bute. Campionul, suporter al echipei de fotbal Oţelul, a adăugat că îşi va face timp să-şi susţină favoriţii la ultimul meci al acestora din Liga Campionilor pe teren propriu, cel cu FC Basel, de marţea viitoare. “Chiar dacă nu au luat încă niciun punct, mie mi-a plăcut mult cum au jucat şi îi felicit. Voi merge la meciul cu Basel, sper să le port noroc la fel cum a fost în Supercupă şi să câştigăm !”.

Johnson s-a dezmeticit

Deţinătorul centurii IBF a povestit că cea mai mare surpriză înainte de a se întoarce în ţară a venit tocmai din partea ultimului său învins, -Glen Johnson. “În ultima seară, în timp ce eram în sala de antrenament cu antrenorul Stephan Larouche, ne-a telefonat Johnson, un gest de fair-play din partea lui, care m-a impresionat. M-a felicitat şi a mărturisit că-i pare rău de acele declaraţii făcute imediat după meci, cum că el ar fi câştigat întâlnirea. Probabil că a văzut şi el înregistrarea meciului după ce s-a mai dezmeticit şi s-a lămurit”, a spus, amuzat, Bute.

A venit cu manualul după el

Luna viitoare, Lucian Bute urmează să primească şi cetăţenia canadiană, moment în care va avea de trecut un examen. “Am cartea cu mine, trebuie să învăţ istoria Canadei, geografia şi nu numai. Am de trecut un test de 20 de întrebări, fără 15 răspunsuri corecte nu primesc cetăţenia, plus că sunt informaţii care-mi sunt utile. După opt ani petrecuţi acolo, canadienii mă consideră de-al lor, dar absolut mereu precizează «românul stabilit în Canada»”, a mai mărturisit Lucian.

Citit 1901 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2011 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.