„Superman” îl provoacă pe Bute

„Superman” îl provoacă pe Bute
Adonis Stevenson
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pugilistul canadian de origine haitiană Adonis Stevenson, supranumit "Superman", a declarat că ar vrea să boxeze în 2012 cu gălăţeanul Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. Adonis Stevenson se laudă cu o victorie împotriva campionului mondial, într-un meci de pregătire

"În 2012, aş vrea să boxez cu Bute. Promotorul meu, Yvon Michel, va fi cel care va organiza totul. Este datoria sa, eu o voi face pe a mea. Bute spune că nimeni nu vrea să-l înfrunte. El vorbeşte de Froch, de Kessler, dar eu îl provoc. În 2006, când mă pregăteam pentru Jocurile Commonwealth-ului (n.r. - unde a câştigat medalia de argint), l-am învins într-un meci de pregătire. Îl cunosc foarte bine şi ştiu cum boxează", a spus Stevenson, în vârstă de 34 de ani.

Adonis Stevenson l-a învins, sâmbătă, la Montreal, pe americanul Aaron Pryor Jr., într-un meci în care şi-a apărat centura NABA.

Potrivit publicaţiei canadiene „La Tribune”, Lucian Bute s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu fanii săi din oraşul canadian Sherbrooke. El le-a vorbit acestora despre perioada petrecută în România, după meciul cu Glen Johnson, precizând că nu a fost cu adevărat o vacanţă. "Am avut multe solicitări, multe întâlniri. Am alergat tot timpul. Adevărata vacanţă este când revin aici", a menţionat pugilistul.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute (31 de ani), l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, la începutul lunii noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec.

Citit 1703 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2011 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.