Antal este considerat iarăşi preţios de conducerea Oţelului
Foto: Foto: Sorin Pană

Antal este considerat iarăşi preţios de conducerea Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încântaţi de prestaţia entuziasmantă din meciul cu Rapid, directorul general Marius Stan şi antrenorul Dorinel Munteanu vor să-l determine pe mijlocaşul Liviu Antal să-şi prelungească contractul scadent peste şapte luni

Jocul sublim făcut de mijlocaşul Liviu Antal duminică seară, în meciul Oţelului cu Rapidul (scor 2-0), exact când echipa avea nevoie mai mult ca oricând de sclipirile sale în condiţiile numeroaselor absenţe din lot, i-au făcut pe cei din conducerea grupării gălăţene să uite de prestaţiile sale neconvingătoare din a doua jumătate a acestui an, dar şi de derapajele comportamentale care i-au adus de două ori exilul la echipa secundă.

Marius Stan, director general al FC Oţelul, doreşte acum să-l convingă să-şi prelungească şederea la Galaţi, după ce în urmă cu trei săptămâni era supărat foc pe Antal şi anunţa ca iminentă punerea sa pe lista de transferări. „De la Antal aştept ceva deosebit. Ce anume? Să fie om normal. Nu ştiu dacă Antal va semna cu noi, e posibil să fie pus pe lista de transferuri înainte de a se termina turul de campionat”, spunea Marius Stan la sfârşitul lunii noiembrie.

Acum, după meciul câştigat în faţa giuleştenilor, discursul conducătorului clubului campion este cu totul altul, Marius Stan spunând că va face eforturi pentru a-l convinge pe jucător aflat în ultimele şapte luni de contract să semneze prelungirea acestuia. "Am admirat atitudinea şi determinarea jucătorilor noştri. Vom încerca să facem tot posibilul să-l păstrăm pe Antal. Ne dorim acest lucru, este un jucător valoros", a spus Stan, duminică seară.

Dorinel: „Nu ne permitem să-l pierdem”

Antrenorul Dorinel Munteanu, cel care şi-a asumat la mijlocul lunii octombrie readucerea mijlocaşului de la echipa a doua, a declarat după senzaţionala prestaţie de alaltăieri a lui Antal că Oţelul nu-şi poate permite să piardă un astfel de fotbalist. „E un jucător valoros pentru care voi insista să-şi prelungească înţelegerea cu Oţelul. Antal este un jucător pe care Oţelul nu-şi permite să-l piardă", a spus Munteanu.

În schimb, fotbalistul în cauză evită să se pronunţe public asupra intenţiilor sale de viitor. „Cât priveşte un eventual transfer al meu nu pot vorbi nimic până în iarnă. Până atunci sunt jucătorul Oţelului şi vreau să-mi fac datoria până în ultima clipă", a declarat Antal, lăsând astfel să se înţeleagă că are oferte şi de la alte cluburi şi nu s-a hotărât pe care să o aleagă.

Citit 1769 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2011 23:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.