Sălăgeanu, 50 de lei pentru o prăjitură!
Foto: Foto: Sorin Pană

Sălăgeanu, 50 de lei pentru o prăjitură!
Jucătorii Oţelului au fost emoţionaţi de festivitatea de la grădiniţa Nanny
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii lui Dorinel Munteanu au participat la un eveniment filantropic organizat de grădiniţa Nanny, mai multe jucării şi peste 5.000 de lei urmând să ajungă la o instituţie de învăţământ similară din satul Cişmele

Costin, Grahovac, Brăneţ, Sîrghi, Ilie, Sălăgeanu, Viglianti, Frunză, Giurgiu şi Paraschiv au avut meci greu vineri seară cu piticii de la grădiniţa Nanny din oraş, stabiliment frecventat de copiii unor părinţi cu dare de mână. „Oţelarii” au pus astfel umărul la o campanie de strângere de fonduri pentru grădiniţa din satul Cişmele. Picii de la Nanny, ajutaţi de personalul didactic, au realizat obiecte şi desene care exprimă Sărbătoarea Crăciunului şi prăjituri, iar fotbaliştii campioanei României le-au cumpărat pentru a umple tolba lui Moş Crăciun. E vorba de Moşul care va merge în judeţ, la Cişmele. „Este o imensă plăcere să putem ajuta acei copii, vrem ca Moşul să fie darnic cu toţi copilaşii”, a declarat căpitanul Sergiu Costin, iar portarul bosniac Branko Grahovac a admis, aducându-şi aminte de copilărie, că nu există bucurie mai mare decât aceea de a căuta daruri sub brad.  

Minge specială, de 700 de lei

Preşcolarii de la grădiniţa din centrul Galaţiului i-au servit pe roş-alb-albaştri cu prăjituri, solicitându-le simbolic o sumă în contextul campaniei de caritate. La final, după ce s-au vândut la licitaţie mai multe produse (n.r. – o minge cu autografele fotbaliştilor Oţelului s-a dat cu 700 de lei!), s-a tras linia: foarte multe jucării aduse de elevii lui Dorinel Munteanu şi peste 5.000 de lei. Ca fapt divers, fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu a oferit pentru o felie de chec o bancnotă de 50 de lei.

Citit 1415 ori Ultima modificare Duminică, 18 Decembrie 2011 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.