Disponibilizări la FCM Dunărea

Disponibilizări la FCM Dunărea
Claudiu Velescu era cel mai vechi jucător pe care Dunărea îl avea în lot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conducerea clubului a renunţat la doi dintre jucătorii experimentaţi * În ceea ce priveşte achiziţiile, nicio mişcare şi nici nu se anunţă mare lucru *

FCM Dunărea Galaţi va începe returul fără doi dintre cei mai vechi jucători pe care îi avea în lot. Preşedintele clubului, Auraş Braşoveanu, a declarat că s-a decis renunţarea la serviciile fundaşului Claudiu Velescu, care va împlini în vară 31 de ani, la fel stând lucrurile şi în cazul atacantului Ionuţ Enache, care îşi va serba mâine ziua de naştere (31 de ani).

Am decis să renunţăm la cei doi jucători, despărţirea făcându-se prin rezilierea contractelor pe cale amiabilă”, a spus Braşoveanu.

Alţi doi jucători importanţi din lotul antrenat de Viorel Tănase ar putea părăsi echipa în această iarnă. Este vorba de mijlocaşul Vali Munteanu şi de căpitanul echipei, Daniel Popescu, care speră să joace returul la o echipă de Liga I. Cei doi s-au antrenat în ultima parte a anului trecut alături de jucătorii de la Sportul Studenţesc, aşteptând să vadă dacă se concretizează transferurile. „Deocamdată nu este nimic concret în cazul celor doi. Am vorbit şi zilele trecute cu Vasile Şiman (n.a. - patronul echipei bucureştene) dar încă nu s-a luat nicio decizie, nu s-au hotărât dacă-i vor transfera sau nu”, a precizat Auraş Braşoveanu.

Se bazează pe juniorii proprii

Preşedintele  grupării a adăugat că la capitolul achiziţii nu va figura mare lucru. „Vom face transferuri doar dacă vor apărea oportunităţi în cazul unor jucători tineri şi de mare perspectivă. În rest, nu aducem pe nimeni. Avem destui jucători promiţători în curtea noastră, iar dacă am face transferuri le-am reduce lor şansele de a prinde echipa şi a face saltul valoric aşteptat”, a declarat Braşoveanu.

Reunirea lotului după vacanţă este programată luni, 9 ianuarie. Vor urma două săptămâni de antrenamente în Galaţi, apoi se va pleca într-un stagiu de pregătire montană la Poiana Braşov, singurul cantonament programat până la reluarea campionatului.

La finalul turului, FCM Dunărea ocupă locul 11 în clasamentul seriei I din liga secundă, primul deasupra liniei care demarchează locurile retrogradante.

Citit 2072 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2012 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.