Nermin Haskici, la primul antrenament cu Oţelul
Foto: Foto: Sorin Pană

Nermin Haskici, la primul antrenament cu Oţelul
Haskici (prim-plan) vine de la FK Sarajevo şi va susţine probe de joc înainte de a se pune problema legitimării sale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gluma unui suporter roş-alb-albastru, cum că în scurtă vreme la Oţelul se vor da autografe numai în alfabetul chirilic, prinde contur * După revenirea lui Sipovici şi sosirea necunoscutului Djokovici, începând de ieri se antrenează cu campionii României şi bosniacul Nermin Haskici * Astăzi este aşteptat sârbul Nikola Trujici

Ex-iugoslavii prind cheag la formaţia gălăţeană, conducerea clubului local dându-le tot mai mult credit jucătorilor originari din acest spaţiu. „După ce ne-am lămurit cu sportivii din zona fostei Uniuni Sovietice, am încercat piaţa sârbă, acolo unde îşi fac cumpărăturile şi cluburile mari ale Europei. Jucătorii sunt foarte dornici de performanţă şi sunt ceva mai ieftini”, şi-a argumentat Marius Stan, directorul general al Oţelului, pofta de a culege numai din grădina de la sud-vest de Dunăre. În fiecare zi mai soseşte câte un fotbalist vorbitor de sârbă: luni, la primul antrenament pe 2012, a fost Aleksandar Djokovici, ieri a intrat în lot şi Nermin Haskici, iar astăzi este aşteptat Nikola Trujici. „Uşor-uşor, se vor da autografe numai în chirilică”, a glumit un fan al „oţelarilor” în timp ce contabiliza contingentul important de băieţi aduşi de la Belgrad şi Sarajevo. „Suntem în discuţii şi cu alţi doi jucători, ceva mai experimentaţi, chiar din Liga I, dar nu le putem divulga numele până când nu vom semna cu ei. Tratativele sunt foarte avansate, aşteptăm semnăturile lor”, a mai spus Stan, fiind, se pare, vorba de un mijlocaş central şi un atacant. 

„Vă văd eu în Poiană!”

Primele miuţe pe noul an au mare succes la elevii lui Dorinel Munteanu, aceştia trăgând cu sete în mingea care a stat în magazie aproape trei săptămâni. „Lasă, vă văd eu în Poiană, acolo vreau să aveţi chef de joacă”, i-a tachinat amical Neamţul pe jucători, stagiul montan urmând să înceapă sâmbătă, 14 ianuarie. Viglianti a părut cel mai în formă la jocul-şcoală de ieri, marcând din aproape toate poziţiile. „A fost acasă, în Argentina, s-a bronzat şi se vede că-i prieşte”, a fost concluzia celorlalţi roş-alb-albaştri. Cu bronz, ceva mai şters, s-a întors şi Silviu Ilie care şi-a petrecut Crăciunul în Republica Dominicană.

„Gata, Antal e de-al nostru”

Liviu Antal şi Laurenţiu Iorga, cei doi „oţelari” care tocmai şi-au prelungit contractele cu formaţia campioană, au manifestat ieri un chef în plus la duelurile pentru balon. La un moment dat, căpitanul Sergiu Costin l-a faultat pe cel poreclit Letalul, urcându-se în glumă peste el. „Acum, după ce a semnat, îl calci? Lasă-l, e de-al nostru!”, i-au strigat câţiva suporteri amuzaţi de hârjoneala celor care au încheiat prima parte a campionatului Ligii I pe locul al cincilea.

Citit 1940 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2012 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.