Campionii de la Oţelul se tem de seringă

Campionii de la Oţelul se tem de seringă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii lui Dorinel Munteanu au susţinut marţi şi miercuri testele medicale care le vor permite să activeze în sezonul de primăvară al Ligii I * Stresaţi de întâlnirea cu acul de seringă, „oţelarii” şi-au făcut curaj apelând la umor * Sfatul zilei a fost oferit de Pena pentru Antal: „Nu te mai implica atât, strici EKG-ul, eşti îndrăgostit!”

Bărbaţii Oţelului care au vizitat miercuri dimineaţă Centrul de Medicină Sportivă, vizavi de Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, şi-au manifestat din start adversitatea faţă de instrumentele asistenţilor medicali. „Mi-e rău de seringă, nici nu mă uit când îmi ia sânge, vreau să treacă repede”, se îmbărbătau portarul Milos Buchta, care şi-ar dori să continue la Galaţi, şi mijlocaşul Silviu Ilie. „Terminaţi cu prostiile, mi-e frică de ac mai tare decât vouă!”, a replicat fundaşul Samoel Cojoc, şi nici Milan Perendija, Bratislav Punosevac sau junele Valentin Munteanu n-au manifestat multă dragoste pentru simplul test de recoltare. Pe Gabriel Paraschiv l-am urmărit pe viu în „lupta” cu asistenta medicală care l-a înţepat în venă: „Fotografiază-mă, poate aşa mai uit de acest moment! Noi, fotbaliştii, trebuie să avem sânge rece în faţa porţii adverse, nu aici, la medic.” Înaintea sa, prin camera „de groază” trecuse şi antrenorul Dorinel Munteanu, şi el lipsit de entuziasm la întâlnirea cu instrumentul-problemă.

Para zice că a avut ţânţari

Ca să-şi mascheze ura faţă de primele ore ale dimineţii, Paraschiv a reuşit poate cea mai tare glumă de la Centrul de Medicină Sportivă: „Sunt obosit, n-am dormit toată noaptea, că am avut ţânţari.” Branko Grahovac ar putea să-l concureze cu şanse mari de izbândă după ce a exclamat la ieşirea din cabinet: „Vai, catastrofă! Sunt catastrofă analizele mele, au ieşit mai rele decât ale bunicii!” Şi s-a exprimat în limba română, „dublând” apoi pentru colegii din spaţiul ex-iugoslav care nu-i înţelegeau gluma.

„Nici la 50 de ani nu voi fi bătrân”

Marius Pena şi Liviu Antal au format cuplul de final la testele supervizate de medicul echipei, dr. Mihail Troacă. „Penare, zici că ai îmbătrânit la 27 de ani? Iei lumea la mişto, eu nici la 50 de ani n-o să fiu bătrân”, l-a aţâţat mijlocaşul care tocmai a semnat prelungirea contractului cu Oţelul, iar vârful de atac a aşteptat câteva minute pentru a servi cea mai potrivită replică. Cablat la EKG, Antal a fost ţinut întins mai mult decât colegii săi, motiv de uşoară îngrijorare pentru el: „Doamnă, am probleme? E grav?” Bunul său amic l-a liniştit cu zâmbetul pe buze: „Liviule, te implici prea mult, stai calm! Nu vezi că eşti îndrăgostit? Le strici oamenilor aparatura.” La controlul medical au fost prezenţi şi nou-veniţii Aleksandar Djokovici şi Nermin Haskici. 

 

Citit 1470 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2012 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.