Eugen Baştină a fost prezentat oficial la FCM Dunărea! Braşoveanu aşteaptă o ofertă pentru Vali Munteanu

Eugen Baştină a fost prezentat oficial la FCM Dunărea! Braşoveanu aşteaptă o ofertă pentru Vali Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Noul antrenor principal al echipei gălăţene din liga secundă va avea doi noi jucători la reunirea lotului

„Eu sper totuşi să putem îndeplini obiectivul fixat la începutul campionatului, să terminăm în primele şase locuri. Am mare încredere în valoarea jucătorilor din lot, cărora li se vor adăuga câţiva tineri de la echipa de juniori”, a declarat Baştină, care are atuul că-şi cunoaşte foarte bine jucătorii, el fiind antrenor secund în ultimii doi ani. Pentru postul rămas vacant (cel de antrenor secund),  prin promovarea sa ca principal, a fost ofertat buzoianul Vali Stan, fost jucător la Dunărea. Acesta a fost legitimat în turul campionatului la CF Brăila şi a decis să-şi încheie cariera de fotbalist şi să o înceapă pe cea de tehnician. Preparator fizic rămâne Radu Dorin, la fel ca în cazul lui Gheorghe Cucu – antrenor cu portarii.

La reunirea lotului, care va avea loc miercuri, sunt aşteptaţi şi doi noi jucători. Este vorba de Iulian Radu (20 de ani), fundaş central care va fi transferat de la Aerostar Bacău, alături de Florentin Alexandru (21 de ani), care poate evolua pe flancul drept atât ca fundaş cât şi ca mijlocaş şi care vine în probe de la Gloria Bistriţa.

Daniel Florea, out!

Preşedintele Auraş Braşoveanu a precizat că, mai nou, s-a renunţat la serviciile lui Daniel Florea: „Are peste 30 de ani şi, dacă-l păstram, am fi blocat promovarea unor jucători tineri în echipă”. Antrenamentele se vor derula în Galaţi până pe 21 ianuarie, apoi se va pleca într-un cantonament montan la Poiana Braşov, care se va încheia pe 2 februarie.

Aşteaptă oferta Oţelului pentru Vali Munteanu

Braşoveanu a precizat că în cazul mijlocaşului Vali Munteanu, care se antrenează cu Oţelul, aşteaptă o ofertă concretă până vineri, altfel nu va fi lăsat să plece cu lotul campioanei în cantonamentul de la Poiana Braşov. În cazul în care acest transfer se va perfecta, cei de la Dunărea doresc să păstreze cel puţin 40 la sută din drepturile federative. „Aceasta este politica clubului nostru, nu cedăm niciun jucător fără să-l avem în coproprietate. În liga a doua cota jucătorilor este foarte scăzută, preţurile sunt foarte mici în comparaţie cu valoarea lor. Preferăm să-i dăm pe sume mai mici acum şi să câştigăm mai mult dintr-un eventual transfer ulterior, aşa cum s-a întâmplat cu Ropotan, Izvoranu sau Bourceanu”, a declarat Braşoveanu.

Citit 2675 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2012 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.