De ce nu a mai candidat Marius Stan pentru Comitetul Executiv: „Dacă esti acolo, te duci la DNA”

De ce nu a mai candidat Marius Stan pentru Comitetul Executiv: „Dacă esti acolo, te duci la DNA”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, la ieşirea de la Adunarea Generală a LPF, că nu a mai dorit să candideze pentru un loc în Comitetul Executiv al FRF pentru că are lucruri mai importante de făcut decât să se ducă la DNA.

"Eu nu am candidat, iar ca să fii ales, ca primă condiţie, trebuie să candidezi. Avem alte probleme mai importante anul acesta. Sunt mulţumit de alegeri, sunt reprezentanţii noştri, au fost aleşi de majoritate şi trebuie să ne reprezinte. Nu am mai candidat pentru că, aţi văzut, mai nou te duci pe la DNA dacă eşti în Comitetul Executiv. Şi am lucruri mai importante de făcut decât cele de la DNA", a spus Stan.

Stan, împotriva aducerii arbitrilor străini

Oficialul clubului gălăţean a adăugat că nu a fost de acord cu brigăzile de arbitri străini la meciurile din Liga I: "E normal să avem răbdare cu arbitrii, e o problemă falsă asta până la urmă. Eu cred că lucrurile vor rămâne aşa până la urmă, chiar dacă întotdeauna cei care vor pierde vor striga că i-au furat arbitrii. Eu nu vreau arbitrii străini pentru că e bine să iei exemplul celor mai mari, mai buni. Şi am luat exemplul celor de la Barcelona, care aproape au pierdut campionatul pe o greşeală evidentă de arbitraj şi au refuzat să vorbească despre asta. Poate, dacă ne civilizăm şi noi, calitatea arbitrajelor va fi mai bună".

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, şi finanţatorul grupării Universitatea Cluj, Florian Walter, au fost aleşi, luni, în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, în urma votului din Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Argăseală şi Walter îi vor înlocui pe directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, şi pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea.

Citit 1733 ori Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2012 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.