Oţelul Galaţi a obţinut semnătura unui atacant ce are în palmares titlul de campion al României

Oţelul Galaţi a obţinut semnătura unui atacant ce are în palmares titlul de campion al României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atacantul Cleidimar Magalhaes Silva, cunoscut ca Didi, a semnat astăzi un contract pe doi ani de zile cu FC Oţelul Galaţi. Înţelegerea ar urma să intre în vigoare abia din vară, jucătorul aflându-se în ultimele şase luni cu FCM Tg. Mureş. Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a declarat că încearcă să ajungă la un acord cu gruparea din Tg. Mureş astfel încât Didi să poată fi transferat încă de acum şi să poată juca din retur pentru echipa gălăţeană: "Mă bucur că am reuşit să obţinem semnătura lui Didi, acum încercăm să-l aducem la Oţelul încă din această iarnă. Urmează să negociem cu FCM Tg. Mureş."

Cleidimar Magalhaes Silva este brazilian, are 29 de ani şi a mai activat înainte de a ajunge la FCM Tg- Mureş la echipele Juventude, Santa Cruz, Marco, Pacos Ferreira, CFR Cluj şi Leixoes.

Didi are în palmares titlul de campion al României, obţinut în 2008 pe vremea când juca la CFR Cluj, echipă cu care a câştigat de două ori Cupa României (2008, 2009), Supercupa (2009) şi pentru care a evoluat în două meciuri în Liga Campionilor.

Citit 1660 ori Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2012 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.