Oţelul, o nouă înfrângere
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul, o nouă înfrângere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campioana României la fotbal a pierdut şi cel de-al doilea joc amical disputat în Cipru, elevilor lui Dorinel Munteanu venindu-le de hac tot o grupare din Rusia. FK Volga, formaţie la care a jucat timp de 45 de minute şi românul Mihăiţă Pleşan, s-a impus cu 1-0 (0-0) printr-un gol marcat din penalti în minutul 84.

Oţelul a jucat cu: Grahovac - Ljubinkovici, Benga, Costin, Ilie - Didi (46' Viglianti), Filip, Giurgiu (77' Paraschiv) - Antal (72' Frunză), Pena (46' Punosevac), Stromajer (46' Buş).

Duelul a fost doldora de lovituri la limita regulamentului, formaţia rusă profitând şi de "non-combatul" arbitrului, un individ care probabil avea şi probleme de vedere. Cea mai revoltătoare fază s-a petrecut în repriza secundă când Antal, care trecuse mingea de un adversar, a fost "împuns" ca la coridă, iar jocul a fost lăsat să continue! Penaltiul din final a venit în urma unui contraatac, Paraschiv faultând un adversar chiar în buza suprafeţei de pedeapsă.

Următorul meci al roş-alb-albaştrilor din Insula Afroditei va avea loc marţi, cu gruparea Viktoria Plzen, care, ca şi Oţelul, a fost prezentă în sezonul curent al Ligii Campionilor.

Citit 1066 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 20:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.