Dorinel Munteanu, optimism debordant: Putem lua titlul şi în acest an

Dorinel Munteanu, optimism debordant: Putem lua titlul şi în acest an
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fotbaliştii Oţelului au stat aseară doar câteva ore în Bucureşti, la întoarcerea din Spania, plecând apoi într-un nou cantonament, în Antalya *

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat ieri, la revenirea din stagiul de pregătire din Spania, că speră la câştigarea titlului şi în acest an, în contextul în care şi alte echipe, aflate la un punct în faţa gălăţenilor sau la două după ei, au astfel de speranţe.

"Sunt totuşi nouă puncte distanţă faţă de primul loc, dar dacă echipe care sunt în faţa noastră la un punct sau după noi, la două puncte, încă speră la titlu, noi de ce să nu sperăm? Totul se joacă, deşi cred că CFR şi Dinamo sunt acum în pole-position", a spus Munteanu.

El a precizat că este bine că se amână reluarea campionatului. "E bine că se amână, terenurile sunt impracticabile. Sper să începem totuşi la 2 martie sau când este programată etapa a XIX-a", a adăugat tehnicianul.

Munteanu a menţionat că nu se teme de o oboseală mentală a jucătorilor săi, care au plecat ieri-seară într-un nou cantonament, de data aceasta în Antalya: "Urmează al patrulea stagiu de pregătire, care nu era programat, dar din cauza vremii trebuie să-l facem. Vom pleca imediat în Antalya. Nu mă tem de o oboseală mentală după aceste cantonamente".

Directorul general al FC Oţelul Galaţi, Marius Stan, regretă că gruparea gălăţeană nu a putut să prelungească stagiul din Spania. "În Spania vremea a fost bună, terenurile excelente, poate adversarii puteau fi mai buni. Păcat că n-am putut prelungi stagiul de acolo din cauza unui mare concurs internaţional de hipism şi a trebuit să schimbăm, mergem în Antalya. Din păcate batem recordul la cantonamente, e al patrulea, dar n-avem ce face. M-am săturat şi eu, dovadă că eu o să merg acasă acum, chiulesc de la cantonamentul ăsta, m-am învoit la domnul profesor. Jucătorii n-au încotro, dacă îi punem o săptămână în nămeţii ăştia o să vrea imediat la soare", a precizat Stan.

Campioana României, Oţelul Galaţi, va sta în Antalya până pe 24 februarie.

Citit 1542 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2012 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.