Bine că n-a fost Partizan! Oţelul - OFK Belgrad 0-1

Bine că n-a fost Partizan! Oţelul - OFK Belgrad 0-1
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campioana României a ratat primul amical disputat în Antalya, în sensul că nu i-a ieşit nici jocul, şi nici rezultatul. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost învinsă sâmbătă după-amiază de locul al şaptelea din Serbia, OFK Belgrad, cu 1-0 (1-0). Golul a picat în minutul 31, cel mai valoros atacant advers, Popovici, punctând cu un şut de la 25 de metri!

Neamţul de pe banca Oţelului i-a trimis pe teren pe următorii: Grahovac – Cojoc (46’ Râpă), Sîrghi (46’ Costin), Perendija, Ilie (68’ Ljubinkovici) – Neagu (46’ Antal), Filip (63’ Viglianti), Giurgiu (68’ Paraschiv) – Iorga, Punosevac (46’ Pena), Stromajer (54’ Buş).

Înainte de începerea cantonamentului din Turcia, conducerea clubului dunărean analiza varianta de a juca în compania liderului din Serbia, Partizan Belgrad, şi nu cu OFK, dar până la urmă este mai bine că nu s-a ajuns la o înţelegere cu puternicul brand ex-iugoslav. Următorul amical din Turcia va fi meciul-vedetă al întregii perioade de pregătire a „oţelarilor”. Şahtior Doneţk este numele obstacolului de luni, 20 februarie, şi nu de miercuri, aşa cum se stabilise iniţial.

Citit 1023 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Februarie 2012 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.