Un fan din Istanbul, topit după Oţelul!
Foto: Foto: Dănuţ Lungu (Antalya, Turcia)

Un fan din Istanbul, topit după Oţelul!
Can Ocakoglu stă ca împăratul în mijlocul echipei gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Can Ocakoglu, un tânăr de 17 ani care ar putea să ţină cu marile forţe ale Stambulului, a venit în Antalya ca să fie alături de echipa care a reprezentat România în sezonul curent al Ligii Campionilor * Unul dintre bunicii săi este originar din Constanţa

Costin, Râpă şi ceilalţi roş-alb-albaştri au remarcat zilele trecute indiscreţia cu care un tânăr echipat în tricoul naţionalei României le cere într-o engleză aproximativă autografe şi poze cu telefonul. Omul a insistat să aibă şi o fotografie cu întreaga echipă, reuşind astfel să-i fure un minut lui Dorinel Munteanu care, altfel, ţine foarte mult la program.

„Puteam să facem poza şi după antrenament, dar lasă, hai s-o facem acum, dacă tot insişti”, a comentat Neamţul. Adolescentul de 17 ani este din Istanbul, se numeşte Can Ocakoglu şi spune că este fericit să fie martorul acestui eveniment neaşteptat. „Am un bunic român, este din Constanţa, şi mereu mi-a vorbit despre fotbalul românesc. Când am auzit că echipa campioană a României vine în Turcia, i-am spus şi s-a bucurat foarte mult. Ar fi venit şi el aici, în Antalya, dar nu s-a putut. Îi doresc Oţelului să câştige iarăşi campionatul, le voi ţine pumnii din ţara mea”, a adăugat Can, care nu se omoară după brandurile din Ţara Semilunii, Fenerbahce sau Galatasaray, însă ştie că Gică Hagi a jucat la formaţia „Cim-Bom-Bom”. El a asistat de pe margine şi la un meci amical al roş-alb-albaştrilor lui Dorinel, la 0-1 cu OFK Belgrad, având un fular al trupei dunărene la gât.

Jucătorii, „acasă” la celălalt bunic

Ocakoglu susţine că cea mai mare surpriză a fost să constate că „oţelarii” sunt cazaţi chiar la hotelul celuilalt bunic al său, turc de origine. „L-am sunat pe bunicul de aici, din Antalya, şi i-am zis că Oţelul stă la Harrington Park, iar el m-a întrebat ce mai aştept şi de ce nu vin să-i cunosc pe jucători”, explică ineditul suporter al celei mai recente reprezentante a României în UEFA Champions League.

Citit 1471 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2012 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.