Campionii au talent de filantropi
Foto: Foto: Sorin Pană

Campionii au talent de filantropi
„Oţelarii” vor apărea duminică seară în faţa celor mai înfocaţi suporteri ai lor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa lui Dorinel Munteanu va face repede trecerea de la primăvara destul de coaptă din Turcia la temperaturile de îngheţ de acasă * La 24 de ore de la întoarcerea în ţară, „oţelarii” vor fi la patru ace pentru un eveniment caritabil *

Oţelul va reveni sâmbătă acasă după stagiile interminabile de peste hotare. Duminică însă îşi va intra serios în rolul de campioană a României, clubul Divino fiind destinaţia primei întâlniri cu suporterii pe anul 2012. Pe 26 februarie, de la ora 20.00, roş-alb-albaştrii vor fi prezentaţi oficial pentru sezonul de primăvară de către actorul Pavel Bartoş, co-prezentator la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV.

Amatorii de muzică de club vor da şi de trupa DJ Project chiar după momentul invitării în scenă a celor mai buni fotbalişti din ţară în sezonul 2010-2011. „Ne dorim să fie o seară specială pentru Adrian Stanciu, un copil pe care vrem să-l ajutăm pentru a învinge boala”, afirmă Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al Oţelului, sumele colectate urmând să intre în contul copilului. Intrarea va fi 10 lei, dar membrii oficiali ai clubului şi posesorii de abonamente vor beneficia de gratuitate. Duminică, în „Divino” se va lăsa şi cu autografe, fotografii cu cele două trofee câştigate în vara anului trecut, dar va exista şi un stand de vânzare de abonamente şi materiale promoţionale cu sigla grupării dunărene. Şi dacă va fi şi Bartoş acolo, se poate spune că „oţelarii” au talent. De filantropi.

Citit 1130 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2012 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.