Oţelul - Lyngby / Repetiţie pentru Chiajna
Foto: Foto: Dănuţ Lungu (Antalya, Turcia)

Oţelul - Lyngby / Repetiţie pentru Chiajna
Neagu (stânga) şi ceilalţi „oţelari” mai au doar zece zile până la primul meci pe puncte din 2012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dorinel Munteanu va etala astăzi, pe cât posibil, primul unsprezece cu care va încerca peste o săptămână şi trei zile să bată Concordia Chiajna * Totuşi, Neamţul are câteva absenţe notabile, bosniacul Grahovac fiind cel mai proaspăt pe listă *


Cum a arătat Oţelul în tur

Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Neagu, Filip, Giurgiu – Antal, Pena, Iorga.

Cum va arăta Oţelul astăzi

Brăneţ – Cojoc, Perendija, Sîrghi (Costin), Ilie – Neagu, Filip, Giurgiu – Iorga, Pena, Stromajer.


Frunză, Didi, Benga, Sălăgeanu, Punosevac şi Antal erau ieşiţi din calcule de cel puţin două zile pentru jocul de după-amiază şi se pare că singurul dintre ei cu şanse importante de a juca în primul meci oficial pe 2012 ar fi Poborsky de Galaţi. El va efectua şi astăzi alergări individuale după entorsa din partida cu Şahtior Doneţk. Lovit în acelaşi joc, fundaşul dreapta Cornel Râpă a avut acelaşi „meniu” ca şi Antal în ultimele zile şi nu se ştie dacă va intra în duelul cu danezii de la Lyngby. Cel mai nou pe lista indisponibililor este portarul Branko Grahovac care, din dorinţa de a scoate repede o minge din plasă, şi-a prins piciorul în aţe şi a resimţit o durere la genunchi. În urma investigaţiilor, s-a descoperit că nu-i vorba decât de o suprasolicitare a ligamentelor, ceea ce înseamnă că titularul postului va fi apt până pe 5 martie, când se reia returul Ligii I.

Dorinel Munteanu a avut aseară un trimis special la amicalul Concordiei Chiajna cu SK Novi Pazar din Serbia, formaţia ilfoveană revenind în Antalya pentru încă opt zile de cantonament.  

Ruptură de 3,5 centimetri!

O veste foarte proastă a primit atacantul sârb Bratislav Punosevac, diagnosticul în cazul său fiind ruptură fibrilară de 3,5 centimetri la gamba piciorului drept! El va pierde cam trei-patru partide din partea a doua a campionatului şi foarte probabil şi derbiul de Cupă cu FC Vaslui. Este a doua ruptură la gambă din această iarnă din lotul „oţelarilor”, mijlocaşul stânga Sorin Frunză suferind o accidentare similară în Cipru. 

Se joacă pe „Titanic”

Adversarul de astăzi al roş-alb-albaştrilor, Lyngby Boldklub, ocupă penultima poziţie a clasamentului primei divizii daneze: locul 11 din 12, cu 12 puncte, golaveraj 17-33. Jocul cu nordicii va avea loc de la ora 16.00 pe terenul hotelului „Titanic” din Antalya.

Citit 1599 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2012 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.