Se încheie "armata" Oţelului / Hai, liberare!

Se încheie "armata" Oţelului / Hai, liberare!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După aproape o lună şi jumătate de cantonamente despărţite de numai câteva zile libere, campionii României se întorc acasă * Unii nu şi-au văzut familiile de 30 de zile în cap, alţii au făcut-o cu preţul călătoriei de groază Galaţi – Făurei

Cantonamentele de iarnă ale Oţelului


14-22 ianuarie în Poiana Braşov, România;

25 ianuarie – 4 februarie în Larnaca, Cipru;

7–16 februarie în Oliva Nova, Spania;

17-25 februarie în Antalya, Turcia.


 

Oţelul îşi încheie astăzi stagiul de pregătire din Antalya, al patrulea din această iarnă. A fost ca o mini-armată, elevii lui Dorinel Munteanu fiind alungaţi de vremea rea departe de ţară, situaţie nemaiîntâlnită în acest an de nicio altă formaţie din Liga I! „Nu ştiu dacă ajungem sâmbătă seară la Galaţi, cred că rămânem în Bucureşti la un hotel ca să ne odihnim şi abia a doua zi vom călători spre destinaţia finală”, glumeau fotbaliştii gălăţeni ieri dimineaţă, unii dintre ei tratând cu indiferenţă şi următoarea poantă: „Şi dacă se întâmplă iar ceva, vine gerul, parcă vezi că mergem iar cinci zile într-o ţară caldă…” „Nici de glumă nu mai e bună, vrem acasă!”, au reacţionat cei care nu i-au mai văzut pe cei dragi de exact o lună de zile. Iată-i pe cei şase sportivi care n-au încercat „Trenul Groazei”, rămânând în Bucureşti în acele zile în care România a fost paralizată de ger şi viscol: Branko Grahovac, care are soţia şi fetele la Galaţi, Bratislav Punosevac, Milan Perendija, Laurenţiu Iorga, Zoran Ljubinkovici şi Jaka Stromajer. Lor li se adaugă antrenorul principal Dorinel Munteanu, secunzii Cătălin Ciorman şi Tudorel Călugăru, dar şi preparatorul fizic Ionel Tămăşanu.  

Pe la 11 seara vor fi în Galaţi

Roş-alb-albaştrii vor susţine cel mai probabil şi în dimineaţa acestei zile un antrenament în Antalya înainte de a zbura spre România. Abia după această ultimă şedinţă vor putea striga „Hai, liberare!”. Primul avion spre ţară este programat să decoleze din sudul Turciei la ora 13.30, apoi, după o escală de două ore în Istanbul, campionii vor urca în cursa de linie pentru Otopeni. Aterizarea la Bucureşti este prevăzută pentru ora 18.30, ceea ce înseamnă că la Galaţi vor ajunge în jurul orei 23.00.

Simaitis a plecat de ieri

Portarul lituanian Tadas Simaitis, care va semna un contract pe trei ani şi jumătate cu Oţelul, a părăsit încă de ieri cantonamentul „oţelarilor”, el plecând în ţara natală pentru a-şi aduce toate bagajele la Galaţi. Tânărul de 21 de ani vine de la FK Siauliai şi a jucat în naţionala de tineret a Lituaniei.

 

Citit 1389 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Februarie 2012 08:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.