Campionii luptă pentru viaţă: „Ajutaţi-l pe Adrian”

Campionii luptă pentru viaţă: „Ajutaţi-l pe Adrian”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*FC Oţelul a cumpărat ieri 1000 de mărţişoare şi felicitări de la expoziţia cu vânzare destinată strângerii de fonduri necesare diagnosticării şi tratamentului micuţului Adrian Ştefan Stanciu, care suferă de o afecţiune extrem de rară * Campania va continua cu o nouă acţiune de amploare, duminică seară, în „Divino Club”

Adrian Ştefan Stanciu are şase ani şi jumătate şi suferă de o boală extrem de rară, căreia medicii români n-au reuşit să-i pună un diagnostic. Pentru a se putea afla cu exactitate de ce boală suferă micuţul gălăţean, şi apoi stabilirea tratamentului necesar, este nevoie de investigaţii costisitoare la o clinică din străinătate, iar colegii şi cadrele didactice de la Şcoala Generală Nr. 29 au demarat campania „Ajutaţi-l pe Adrian”, pentru strângerea de fonduri, implicându-se foarte mult şi cei de la FC Oţelul.

Ieri, a avut loc o primă acţiune de amploare în cadrul acestei campanii, devenită una internaţională. La Grădina Botanică a fost deschisă o expoziţie-concurs cu vânzare de mărţişoare şi felicitări, confecţionate de copiii din întreaga ţară, alături de cei veniţi să-l ajute pe Adrian din Germania, Turcia, Polonia, Anglia, Ucraina şi Republica Moldova.

FC Oţelul, grupare reprezentată la eveniment de directorul general Marius Stan, a cumpărat 500 de mărţişoare şi tot atâtea felicitări, care vor fi oferite cadou gălăţencelor  de către fotbaliştii campioni pe 1 şi 8 Martie. „Expoziţia este deschisă până pe 20 martie. În total, sunt cam 5000 de mărţişoare şi tot atâtea felicitări şi îi aşteptăm pe gălăţeni să le cumpere, participând astfel la sprijinirea lui Adrian. În prima oră de la deschidere s-au strâns 2.600 de lei din vânzarea de mărţişoare şi felicitări”, a spus Angela Chiroşcă, învăţătoarea lui Andrei Ştefan Stanciu.

Prezentarea campioanei, pentru Andrei

O nouă acţiune de amploare a celor de la FC Oţelul, în cadrul acestei campanii umanitare, va avea loc duminică seară, în „Divino Club”, începând de la ora 20.00. Este vorba de prezentarea lotului echipei campioane pentru retur, un concert DJ Project, sesiune de autografe şi posibilitatea fotografierii alăpturi de cele două trofee cucerite anul trecut de Oţelul, cel de campioană şi Supercupa.  Toate încasările din vânzarea biletelor de intrare îi vor fi donate lui Adrian Ştefan Stanciu. De asemenea, va fi amenajat un spaţiu de vânzare de mărţişoare şi va fi organizată şi o licitaţie a unui tricou al FC Oţelul Galaţi şi a unei mingi cu autografele echipei, întreaga sumă colectată urmând să-l ajute tot pe micuţul prieten al campionilor.

Citit 3176 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2012 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.