Sălăgeanu se antrenează cu juniorii
Foto: Foto: Sorin Pană

Sălăgeanu se antrenează cu juniorii
Adrian Sălăgeanu s-a antrenat, ieri, pe terenul de la „Siderurgistul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbalistul Oţelului, Adrian Sălăgeanu, nu face parte din planurile pentru retur ale conducerii clubului, cel puţin deocamdată, el fiind trimis să se antreneze cu echipa secundă. Însă, cum Oţelul II a plecat la un turneu la Kiev, Sălăgeanu a ajuns să se pregătească cu echipa de juniori I sub îndrumarea antrenorului Ion Basalic.

Sălăgeanu a ajuns în această situaţie conflictuală cu cei din conducerea clubului după ce în această iarnă a solicitat să-i fie mărit contractul sau să fie lăsat să plece la o altă echipă. Directorul general al clubului, Marius Stan, declara zilele trecute că a acceptat să-l lase să se transfere la orice echipă care plăteşte 300.000 de euro, dar nu a existat nicio astfel de ofertă.

Jucătorul nu a mai participat la ultimul cantonament al Oţelului din această iarnă, cel din Antalya, şi din cauza unei accidentări, el venind în ţară pentru a merge la consult la o clinică din Oradea. Sălăgeanu a revenit în Galaţi luni seară.

Episodul din vară, cu happy-end

Adrian Sălăgeanu nu este pentru prima dată în dizgraţia conducerii clubului, un episod oarecum similar celui de acum petrecându-se în vara anului trecut. Atunci el a refuzat să plece cu echipa într-un cantonament în Olanda din cauza restanţelor financiare pe care le avea clubul faţă de el. După doar câteva zile de exil la Oţelul II, conflictul a fost aplanat şi „Sălă” a ajuns şi el în stagiul din Olanda.

Citit 1786 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.