Oţelul, cu sabia deasupra capului
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul, cu sabia deasupra capului
Dorinel Munteanu şi jucătorii săi trebuie să regăsească repede drumul spre victorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Conducerea clubului îi avertizează pe jucători şi antrenori că nu vor avea viaţă lungă la Oţelul dacă nu obţin rezultate pozitive în următoarele meciuri


Rezultatele dezamăgitoare din primele două meciuri oficiale din acest an ale fotbaliştilor de la Oţelul au tensionat atmosfera din cadrul clubului gălăţean. Nici un gol marcat şi doar un punct obţinut în faţa unor nou-promovate, adversare deloc de speriat, a fost un bilanţ imposibil de digerat de cei din conducerea grupării roş-alb-albastre, care au trecut la amendarea jucătorilor şi a antrenorilor cu câte 1.000 de euro şi avertizează că acesta este doar începutul sancţiunilor dacă nu se schimbă atitudinea echipei şi nu se obţin rezultate pozitive în următoarele meciuri.

„Peste tot în lume eşti plătit în funcţie de randament. Aşa cum la performanţele ieşite din comun de anul trecut am ieşit din litera regulamentului de ordine interioară şi am dat prime peste ceea ce scrie acolo, la fel de normal este ca acum, când rezultatele sunt nemulţumitoare, să vină şi amenzile”, a explicat directorul general al FC Oţelul.

Se clatină scaunul lui Dorinel

Efectele începutului dezolant de sezon se simt şi în ceea ce-l priveşte pe Dorinel Munteanu, al cărui scaun de antrenor principal începe să se clatine. „Dorinel va sta la Oţelul atâta timp cât va avea rezultate. Pe orice antrenor îl ţin în viaţă rezultatele. Dacă seria negativă va ţine mai mult, cred că va avea demnitatea să plece. Nu este nimeni bătut în cuie”, a mai subliniat directorul general al clubului. Acesta a precizat că deocamdată este vorba de un semnal de alarmă, spunând că nu se pune problema ca viitorul lui Dorinel Munteanu la Oţelul să fie pus în pericol în cazul unui eşec la meciul de joi seară, cu FC Vaslui, din sferturile de finală ale Cupei României. „Nu îşi joacă postul în acest meci. Nu judecăm pompieristic, la primul eşec să tăiem capul, nu am procedat niciodată aşa. Dar trebuie tras un semnal de alarmă, să înţeleagă toată lumea că nimeni nu este bătut în cuie aici. Că, dacă nu se produce o schimbare în atitudinea lor, vor avea de suferit cu toţii. Meciul de joi este unul esenţial pentru acest sezon. Având în vedere că în campionat nu suntem în cea mai fastă perioadă, Cupa rămâne cel mai scurt drum către Europa League, iar speranţele se leagă doar de schimbarea atitudinii echipei în întregul ei, măr refer atât la jucători cât şi la colectivul tehnic”.

Citit 1957 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.