Sancţiuni aspre la Oţelul!
Foto: Foto: Sorin Pană

Sancţiuni aspre la Oţelul!
Marius Pena (mijloc) a fost căpitan alaltăieri, o premieră care nu i-a adus noroc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fiecare jucător din lotul campioanei României, inclusiv stafful tehnic, suferă şi din punct de vedere financiar pentru cele două rezultate proaste din 2012. Pe lângă primele de victorie ratate, jucătorii şi antrenorii au fost amendaţi ieri cu câte 1.000 de euro!

„Am analizat de urgenţă parcursul din primele două etape ale sezonului de primăvară şi, pentru rezultate nesatisfăcătoare, am decis sancţionarea jucătorilor şi a antrenorilor cu câte 1.000 de euro, iar în cazul în care situaţia va persista vom apela la un nou set de sancţiuni: 10 la sută din salariu”, a anunţat conducerea clubului de Liga I printr-un comunicat.

Decizia vine şi după ce sâmbătă seară, la terminarea partidei cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, au existat câteva declaraţii în contradictoriu între antrenorul Dorinel Munteanu şi directorul general al grupării gălăţene pe marginea prestaţiei campionilor. Arşi la bani, „oţelarilor” numai asta nu le trebuia înaintea meciului tare de joi, cu FC Vaslui, partidă la finele căreia se va şti dacă Oţelul mai are vreun cuvânt de spus la câştigarea trofeelor din acest sezon.

„De ce sunt jucătorii înjuraţi?”

La finele duelului cu nemţenii, antrenorul Dorinel Munteanu a acuzat limbajul suporterilor prezenţi la meci. „Nu este normal ca fanii să-i înjure pe jucători, să folosească un limbaj atât de vulgar. Vreau ca oamenii care vin la stadion să-i încurajeze, să fie alături de echipă atunci când sunt momente grele, iar acum chiar trecem printr-o perioadă mai dificilă, doar nu ne convine că am făcut egal cu Ceahlăul”, a comentat Neamţul care nu se află la prima dispută cu publicul local.

Citit 2491 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2012 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.