Dorinel Munteanu: “Importanţa meciului cu FC Vaslui este enormă”

Dorinel Munteanu: “Importanţa meciului cu FC Vaslui este enormă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Oţelului consideră că problemele echipei sale din ultima vreme trebuie rezolvate printr-un succes în meciul de joi seară cu FC Vaslui, din sferturile de finală ale Cupei României *

Niciun gol marcat în cele două jocuri de campionat din acest an, un singur punct scos în faţa unor adversari slab cotaţi, toate au dus la tensionarea atmosferei din tabăra campionilor de la Oţelul, aspect care a culminat cu amendarea jucătorilor şi antrenorilor de către conducerea clubului. În aceste condiţii, meciul de joi seară cu FC Vaslui de pe teren propriu, din sferturile de finală ale Cupei României, a devenit de o importanţă colosală. O victorie ar putea duce la uitarea eşecurilor din acest start de sezon, mai ales că ar fi un pas uriaş spre cucerirea trofeului şi spre un loc în ediţia viitoarea a cupelor europene, aspect subliniat ieri de antrenorul Dorinel Munteanu.

“Din cauza celor întâmplate în ultimele zile, importanţa jocului cu FC Vaslui este enormă. Meciul este unul extrem de important pentru club, pentru Galaţi, pentru toţi oamenii din Galaţi, dar mai ales pentru această echipă, despre care s-a spus că este blazată şi că nu mai surprinde pe nimeni. În ultimele zile s-a vorbit numai despre demisii, penalizări şi încerc, împreună cu echipa, să trecem peste aceste lucruri, mai ales că ne aşteaptă un meci atât de important. Deşi am mai trecut prin moment grele, astfel de lucruri nu s-au întâmplat. Este o problemă care trebuie rezolvată printr-o victorie în acest meci, unul foarte important şi pentru mine. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni din conducerea clubului, şi cum m-am ocupat de echipă până acum, aşa o voi face şi de acum înainte”, a spus Munteanu.

Revin Giurgiu şi Frunză

Antrenorul Oţelului are două absenţe pentru partida de joi cu FC Vaslui, Benga şi Punosevac, ambii accidentaţi. În schimb, revine Giurgiu, care a fost suspendat la ultimul joc de campionat. De asemenea, este posibil ca din cei 18 jucători pe care Dorinel Munteanu îi va  opri în lot pentru acest joc să facă parte şi mijlocaşul Sorin Frunză, care a revenit în programul normal de antrenamente al echipei după o accidentare destul de serioasă. “Trebuie să facem tot posibilul pentru a câştiga şi a merge în semifinale. Obiectivul nostru este de a câştiga Cupa, dar până acolo mai este mult. Vasluiul este o echipă care înseamnă foarte mult în fotbalul românesc, este o formaţie puternică puternică”, a mai spus Munteanu.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi FC Vaslui, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa joi, la Galaţi, de la ora 21.30, şi va fi transmisă în direct de ProTV.

Citit 2612 ori Ultima modificare Marți, 13 Martie 2012 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.