Fanii Oţelului cheamă la mobilizare generală pentru meciul anului!
Foto: Foto: Sorin Pană

Fanii Oţelului cheamă la mobilizare generală pentru meciul anului!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai înfocaţi suporteri ai Oţelului au realizat ce miză colosală are pentru echipa favorită partida din acestă seară, cu FC Vaslui, din sferturile de finală ale Cupei României (ora 21.30, stadionul Oţelul), astfel că au lansat pe site-ul propriu un apel către concitadini. Pe www.dunăreabatrana.ro, gălăţenii sunt chemaţi la stadion, să-şi poarte echipa spre victorie, să o susţină cel puţin la fel cum au făcut exact acum 10 luni, la meciul de poveste cu Poli Timişora când Oţelul a devenit campioană. Fie doar şi ca o recompensă pentru clipele de fericire oferite de roşu-alb-albaştri în mai, anul trecut

Iată un fragment din mesajul de pe siteul suporterilor Oţelului, semnat de Vlad Drăgan:

Fraţilor, nu are cum să vă fie ruşine cu campioana României. Echipa asta mică s-a luat cu toţi la trântă, cu toţi, şi a făcut ISTORIE, ne-a făcut să râdem, să plângem de fericire, să ne strângem cu miile la Păpădie sau pe Faleză. Oţelul e o idee, este entitatea aia gigantică care a zdrobit Timişoara în luptă dreaptă, acum exact 10 luni şi e formată din tot ceea ce înseamnă un club de fotbal + miile de suporteri. Oţelul e dragostea cu care fanii ar trebui să înconjoare mereu echipa locală din patriotism şi să nu ceară doar rezultate, ci să o iubească pur şi simplu fără niciun motiv… Ar trebui să ne încurajăm echipa, cum am încurajat-o contra Timişoarei, de fiecare dată la fel, nu doar o dată pe an. Vedeţi? Şi noi suntem vinovaţi, nu doar jucătorii, antrenorii sau preşedinţii… Da, ei v-au făcut campioni, cei mai fericiţi fani ai anului trecut şi mândri locuitori ai oraşului Galaţi. Vreti să-i răsplătiţi pe cei care au făcut asta şi pentru voi? Vreţi să răsplătiţi Oţelul?

Veniţi azi la stadion echipaţi în culorile mult iubite, fiecare din voi aduceţi un prieten la meci şi dublaţi astfel numărul de fani din tribune, cântaţi odată cu galeria până la final. Oţelari, din toate colţurile, treziţi-vă!

Oţelul are nevoie de voi mai mult ca oricând. Dacă te-a bucurat măcar o dată echipa asta, dacă ţi-a tresărit sufletul la victorii şi dacă ai plâns la înfrângeri, atunci eşti dator, suporterule! Eşti dator să-ţi încurajezi echipa direct de la stadion.

Mesajul complet al celor mai înfocaţi suporteri gălăţeni poate fi citit AICI.

Citit 1289 ori Ultima modificare Joi, 15 Martie 2012 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.