Dorinel Munteanu ştie ce-i trebuie Oţelului ca să nu piardă la Cluj

Dorinel Munteanu ştie ce-i trebuie Oţelului ca să nu piardă la Cluj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a declarat că CFR Cluj este teoretic favorită în partida de luni, contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, dar că echipa sa poate demonstra pe teren că în practică lucrurile stau altfel

„La Cluj vom avea un meci extrem de greu, dar o să ne jucăm şansa. Teoretic, CFR porneşte ca favorită, dar sper ca băieţii mei să demonstreze pe teren că practic lucrurile stau altfel. În tur am pierdut 0-4, dar eu nu ţin cont de statistică, fiecare joc oferă echipei ocazia să facă lucruri bune şi să corijeze erorile din trecut. Nu mergem în excursie la Cluj, avem mare nevoie de puncte, va fi un meci care pe care. Nu cred că sunt mai puternici decât anul trecut, din punct de vedere al jocului, dar să nu uităm că au jucători buni, de viteză, de creaţie. Vor conta însă atitudinea şi dorinţa noastră de a obţine un rezultat cât mai bun. Vreau să redevină agresivitatea pozitivă în jocul întregii echipei, doar aşa ne putem întoarce de la Cluj cu punct sau puncte. Nu mă tem de arbitraj, nu cred că jocurile se fac pentru CFR, aşa cum spun unii”, a declarat Munteanu.

Lipseşte Râpă

Antrenorul Oţelului nu va putea conta în meciul de la Cluj pe serviciile lui Cornel Râpă, suspendat, urmând să decidă până la ora jocului ce soluţii va alege pentru a-l înlocui pe postul de fundaş dreapta. „Cojoc nu mai are nicio problemă după ultima accidentare, s-a antrenat foarte bine în ultimele zile, rămâne să văd dacă îl aleg pe el sau pe Ljubinkovici”, a spus Munteanu.

De partea arbitrilor

Dorinel Munteanu a comentat şi atacurile unor patroni de echipe din Liga I la adresa arbitrilor. “Este ruşinos ceea ce se întâmplă, s-a depăşit orice limită. Nu mai există bun simţ şi respect. Crăciunescu a spus bine că oamenii cu bani îşi permit să facă orice, păcat că s-a ajuns la lucrurile acestea. Ei nu ştiu să piardă, vor să câştige fiecare meci, dar pentru asta trebuie să fii pregătit, să şi poţi. Singurii care sunt sub presiune sunt arbitrii, ce se întâmplă în jurul lor este un lucru de neînchipuit şi din această cauză cred că se fac atât de multe greşeli. Mă mir cum de mai rezistă în condiţiile acestea”, a spus Munteanu.

Citit 1652 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2012 21:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.