Hochei: Dunărea, victorie de senzaţie în faţa Stelei în finala mică

Hochei: Dunărea, victorie de senzaţie în faţa Stelei în finala mică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Promisiunea celor de la Dunărea că se vor bate pentru medaliile de bronz, convinşi că pot învinge pe Steaua în finala mică a Ligii Naţionale, are acoperire în fapte. Deşi puţini credeau în potenţialul lor în faţa mult mai titratului adversar, mai ales că în prima partidă a finalei pentru locul trei Steaua câştigase la o diferenţă de scor foarte mare (10-1), cei de la CSM Dunărea au reuşit să profite de avantajul terenului propriu şi să egalaze situaţia la general, graţie victoriei obţinute vineri seară cu scorul de 6-5.

Echipa gălăţeană a început entuziasmant, deschizând scorul în minutul 2 prin Levente Elekeş dintr-un "asist" marca Geru. Steaua a egalat la jumătatea reprizei şi a preluat conducerea în ultimul minut. Egalitatea s-a restabilit în minutul 9 al reprizei a doua, pentru Dunărea marcând Gavac, din lovitură de penalitate.  Apoi Juraj Zemko a punctat pentru 3-2, Steaua a egalat, iar Nuţu, cel căruia înaintea jocului i s-a organizat festivitatea de retragere din activitatea competiţională, a puncat pentru 4-3. Repriza a doua s-a încheiat însă tot cu scor egal, bucureştenii marcând tot în ultimul minut!

A treia repriză a fost entuziasmantă pentru gălăţenii din tribune, Zemko şi Martin Baron marcând golurile desprinderii la 6-4. Steaua n-a renunţat, s-a apropiat la un singur gol şi mai erau de jucat mai bine de 11 minute. Portarul Radu Viorel şi-a ajutat din plin echipa, Dunărea a rezistat până la final şi astfel aşteaptă acum meciul următor - programat duminică, la Bucureşti - sperând să furnizeze o nouă surpriză. Un singur lucru este cert acum, că marţi seară se va disputa la Galaţi al patrulea joc al finalei pe care o va câştiga formaţia ce va aduna trei victorii.

Citit 1216 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2012 22:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.