Dorinel Munteanu: „Suntem curaţi, nu credeţi minciunile unora!”

Dorinel Munteanu: „Suntem curaţi, nu credeţi minciunile unora!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Oţelului a anunţat ieri că nu va mai face nicio declaraţie de presă până la sfârşitul campionatului, supărat pe un cotidian naţional cu profil sportiv care i-a acuzat echipa de blat în meciul cu Steaua în „articole pline de minciuni şi invenţii”

„Această conferinţă de presă este ultima la care particip, în acest campionat. Voi mai veni doar în cele în care sunt obligat de regulamentul LPF”, şi-a început discursul Dorinel Munteanu, ieri, supărat foc pe articolele de marţi şi miercuri dintr-o publicaţie centrală în care el şi jucătorii săi erau acuzaţi de blat la meciul cu Steaua.

„Sunt foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă şi de ce se scrie în ziare despre noi, articole pline de minciuni care denigrează această echipă şi influenţează opinia publică. Nu mai pot tolera să fim acuzaţi în fiecare săptămână cu lucruri neadevărate”, şi-a motivat Munteanu decizia.

„Didi a cerut schimbarea”

Acesta a prezentat şi câteva argumente cu care a încercat să evidenţieze că acuzaţiile sunt mincinoase. „Perendja a fost cel mai bun de pe teren pe faza defensivă, iar ei îl acuză pentru o singură fază. S-a spus că l-am scos pe Didi pentru că el a marcat, motivat de una din fostele sale echipe, CFR, şi ne-ar fi încurcat planurile. În realitate, l-am scos pentru că nu mai putea, el ceruse schimbarea, plus că l-am băgat pe Paraschiv al doilea vârf tocmai pentru a forţa egalarea. Altă minciună este ce s-a scris despre un meci din trecut cu Steaua, când eram la Vaslui, cum că pe final am pasat lui Frunză în loc să centrez pentru egalare, când de fapt eu nici nu eram în teren, eram pe bancă”, a continuat antrenorul.

„Nu credeţi aceste minciuni!”

Dorinel Munteanu a transmis şi un mesaj suporterilor gălăţeni: „Pe nimeni nu a durut mai mult pierderea acestui meci ca pe noi şi pe suporterii fideli, cei care iubesc cu adevărat această echipă şi pe care i-am făcut nefericiţi de Paşti. Oameni buni, cu aceste trei puncte eram sus de tot, cum să nu ne intereseze? Gălăţenii să nu creadă toate aceste minciuni, aruncate de persoane cărora nu le pasă de Oţelul! Această echipă nu a făcut nici un joc strategic de când sunt eu aici. Îmi cunosc jucătorii, am o echipă curată”.

Jucătorii, pedepsiţi pe linie sportivă

Dorinel Munteanu a vorbit şi despre câţiva dintre jucătorii cu randament dezamăgitor în ultima vreme, spunând că aceştia vor primi cea mai dură pedeapsă în opinia sa, neintroducerea în echipă. „Cel mai mult îi doare când nu prind echipa. Aşa am făcut în toţi aceşti ani de când lucrez cu aceşti jucători şi a funcţionat. Grahovac a greşit şi va primi o penalizare sportivă, atât. Nu mă duc cu gândul decât la forma sportivă, nu mă gândesc la tot felul de speculaţii. Cât despre Râpă, acesta trece printr-o perioadă grea, a avut dese oscilaţii de la jocuri foarte bune la prestaţii ca cele din ultimul meci. Am discutat foarte mult individual cu el şi o voi mai face, am încredere că îşi va reveni”, a spus tehnicianul.

Un capitol special îl reprezintă situaţia mijlocaşului Ionuţ Neagu, antrenorul explicând motivele care l-au determinat să-l ţină pe tuşă în ultimele trei jocuri. „În cazul lui nu sunt mulţumit de randamentul sportiv şi nu numai. Mă referer la interesul său pentru meseria pe care o face, la atitudinea de la antrenamente şi jocuri. Până nu-şi revizuieşte comportamentul, va sta pe margine, chiar dacă are calităţi”, a precizat Munteanu.

Citit 2124 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2012 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.