Start ratat pentru rugbiştii de la RCM Galaţi

Start ratat pentru rugbiştii de la RCM Galaţi
Rugbiştii de la RCM Galaţi nu au reuşit să confirme aşteptările conducerii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

RCM Galaţi a pierdut la debutul în noul sezon al Diviziei A, 17-20 cu CS Năvodari, după ce au fost anunţate intenţiile de promovare înaintea partidei.

Cu 100 de spectatori alături, speranţele gălăţenilor au fost spulberate, înâlnind o formaţie experimentată, venită cu lecţiile bine pregătite pentru începutul de sezon. Încă din startul partidei, oaspeţii au pus stapânire pe joc şi au reuşit să puncteze pe tabela de marcaj cu un eseu transformat. Până la pauză partida s-a echilibrat, iar RCM-ul a reuşit să egaleze, 7-7.

În partea a doua a jocului, experienţa rugbiştilor de la CS Năvodari a fost decisivă pentru a reuşi desprinderea. La fel ca în prima repriză, gălăţenii au forţat pe final, însă nu a fost de ajuns, iar cele două încercări înscrise în ultimele minute nu au fost transformate. Pentru gălăţeni au marcat Gabriel Partenie (două eseuri), Gabriel Dănăilă (un eseu) şi Marian Marin (o transformare).

Noul transfer, Mihai Dragomir, a ajuns la stadion abia spre finalul primei reprize, iar prin intrarea sa nu s-a putut face diferenţa, chiar dacă a avut o incursiune de lăudat pe partea dreaptă. Indubitabil, experienţa căpătată în Franţa a fost evidentă în acest meci, dar vârsta înaintată şi-a spus cuvântul în momentele decisive de joc.

În etapa următoare, RCM Galaţi se va deplasa la Mangalia pentru duelul cu CS Callatis, în timp ce meciul precedent de pe teren propriu va fi pe 19 mai, tot împotriva celor de la Callatis Mangalia.

Citit 882 ori Ultima modificare Duminică, 22 Aprilie 2012 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.