United Galaţi s-a calificat în finala Cupei României la futsal

United Galaţi s-a calificat în finala Cupei României la futsal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri seara, târziu, în sala sporturilor din Tg. Mureş s-a disputat meciul retur al semifinalei „Cupei României” la futsal dintre echipa a doua a clubului local City’us şi United Galaţi. Un joc interesant, disputat sub semnul echilibrului. Târgumureşenii s-au impus la limită, cu scorul de 7-6, dar calificarea în ultima fază a competiţiei au obţinut-o jucătorii gălăţeni, învingători cu scorul de 7-2 în manşa tur.

Unul dintre eroii partidei a fost portarul de la United, Petrişor Toniţă reuşind să înscrie două goluri, ambele marcate din poartă în poartă!. Celelalte reuşite gălăţene i-au avut ca autori pe Cătălin Ivan – 2, Marius Grecu şi Andrei Apostol. Din lotul deplasat în Ardeal mai fac parte jucătorii: Alexandru Tănăsilă, Daniel Popliacă, Viorel Cojoc, Emanoil Dodan, Ovidiu Lupu, Alin Ilie, George Buleandră şi Emanuel Moldoveanu. Din lot mai face parte Mihăiţă Bâgu – care este accidentat.

Finala „Cupei României” este programată pe 11 iunie şi va fi găzduită de oraşul Iaşi. Este pentru al doilea an consecutiv când United se califică în această fază a competiţiei naţionale, unde va întâlni acelaşi adversar ca în ediţia precedentă, City’us Tg. Mureş.

Citit 1388 ori Ultima modificare Joi, 26 Aprilie 2012 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.