Biletul zilei - Vinerea neagră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Baza biletului de vineri a stat în cota 1,90 de la Troyes cu Lens, iar gazdele au învins lejer cu 2-0, după două goluri marcate încă din startul jocului. La celelalte partide, favoritele erau evidente şi pentru necunoscători, la cote foarte mici pe care în mod normal nici nu le abordam. Rosenborg n-a întâmpinat probleme cu «lanterna roşie» Stabaek (3-1), MSK Zilina şi-a păstrat poziţia de lider după 1-0 cu Zlate, iar Limerick din liga secundă irlandeză a învins cu 2-0.

Problemele au venit mai întâi de la Liberec, acolo unde liderul Cehiei, cu trei etape înainte de final, a reuşit contraperformanţa să remizeze acasă (0-0) cu FC Slovako, formaţie rămasă fără obiectiv, periclitându-şi astfel şansele de a sărbători un titlu istoric. Şi cum niciun necaz nu vine niciodată singur, în ultimul meci de pe bilet, Shamrock după ce a condus cu 2-0, a încasat două « boabe » pe final şi a întregit dezastrul.

BILETUL ZILEI


Torino-Padova 1 cotă 1,70

Lorient-Dijon 1 cotă 1,85

Concordia Chiajna-Steaua peste 2,5 goluri cotă 2,15

TSKA Sofia-Botev Vrasta 1 cotă 1,15


Argumentaţie

În liga a doua italiană, Torino evoluează cu şansele promovării pe masă şi e într-o revenire de formă după o perioadă fără victorie. Dijon e în cădere liberă, iar Lorient cu o victorie îşi asigură prezenţa în Ligue 1 şi din ediţia următoare. Marele risc al zilei e din România: Concorida e o echipă spectaculoasă, în meciurile căreia se înscriu goluri multe, iar Steaua e pe cale să-şi piardă orice urmă de spreanţă la titlu fără să puncteze la Chiajna. Ultimul meci ales, cel din Bulgaria, e pentru a rotunji cota, mai ales că TSKA trebuie să câştige după înfrângerea din etapa trecută. Cota finală 7,77.

Citit 4298 ori Ultima modificare Duminică, 06 Mai 2012 13:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.