Biletul zilei - Să ţinem cu Falco

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deschidere de scor în primele zece minute şi cartonaş roşu acordat încă din prima repriză. Adică ingredientele perfecte pentru un meci cu multe goluri, doar că Steaua şi Chiajna s-au ferit să strice prietenia dintre cele două formaţii şi astfel am putut arunca la coş biletul de luni. Nici Lorient nu a reuşit să învingă pe Dijon, doar 0-0 cu o echipă fără rezultat pozitiv de două luni. În schimb, Torino a fructificat cota de 1,70, cu Padova, scor 3-1, în timp ce TSKA Sofia şi-a respectat blazonul în faţa celor de la Botev Vrasta, 2-0, cu Păun şi Moraes pe lista marcatorilor.

BILETUL ZILEI


Atletico Madrid-Athletic Bilbao marchează Falcao cotă 2,40

CS Mioveni-FC Braşov sub 2,5 goluri cotă 1,75

Amazulu-Cosmos 1 cotă 1,70


Argumentaţie

În ziua finalei Europa League nu trebuie să lipsească de pe bilet acest meci găzduit de Bucureşti. Nici nu contează opţiunea fiecăruia, dar trebuie încercat ceva. Chiar dacă favorita românilor pare a fi Athletic Bilbao, există totuşi un echilibru în evoluţiile celor două finaliste. De mizat, merg pe „Atletico Madrid marchează” şi ca sa prind o cotă frumoasă legat de acest aspect, l-am luat în vizor pe Falcao, un fel de maşinărie de marcat goluri (2,40).

În Liga I se joacă într-un ritm alert, iar lipsa mizei, incapacitatea Mioveniului de a înscrie şi grija defensivă a Braşovului induc o partidă săracă în goluri. Ultimul meci e tare de tot, vine tocmai din Africa de Sud, iar la forma de moment cu înfrângeri pe linie a celor de la Cosmos (până şi numele e sugestiv), merită să încercăm o victorie pentru Amazulu.

Cota finală: 7,14.

Citit 3501 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2012 14:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.