Biletul zilei-Ploaie de goluri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din păcate pentru biletul de marţi, pe cei de la Liverpool i-a apucat spectacolul fix în prima rerpiză a jocului cu Chelsea. Au condus cu 3-0 încă de la pauză şi s-a încheiat 4-1, deşi a fost timp berechet să se marcheze mai multe goluri în repriza secundă aşa cum mizasem. Dar oricum şi Dan Petrescu ne-a jucat feste cu un 0-0 la Moscova împotriva TSKA-ului. Îndârjirea antrenorului român, care oricum e fără şanse de a se califica în cupele europene, a pus capăt din start atât biletului nostru, cât şi şanselor la titlu ale celor de la TSKA Moscova.

BILETUL ZILEI


Hertha Berlin-F.Dusseldorf 1 cotă 1,90

Pandurii-FC Vaslui peste 2,5 goluri cotă 2,05

Real Potosi-Club Aurora peste 2,5 cotă 1,60


Argumentaţie

Vrem goluri şi să fie multe. Mai întâi la Pandurii-FC Vaslui, un meci cu două echipe ofensive şi care marchează cu regularitate, iar apoi în Bolivia, la partida dintre Real Potosi şi Club Aurora. Cele două formaţii sud-americane au o medie de 3,15, respectiv 3 goluri pe meci, exact cât avem nevoie pentru a fructifica şi noi cota de 1,60.

Mai rămâne duelul din Germania, barajul pentru un loc în Bundesliga. Se înfruntă Hertha Berlin, locul 16 din prima ligă la finalul sezonului regulat şi Fortuna Dusseldorf, locul 3 din liga secundă. De obicei, în astfel de dueluri decisive, a ieşit în câştig formaţia de primă ligă, mai ales ca acum e vorba de Hertha, echipă de tradiţie cu un antrenor pe măsură, Otto Rehhagel. Cota finală ajunge la 6,23.

Citit 3124 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2012 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.