Biletul zilei - Poftiţi la câştiguri!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu ştiu cum să mă mai laud la câte bilete triumfătoare am înregistrat în ultima perioadă. Cei care au urmat ponturile cu regularitate au ieşit clar în câştig. Încă un tichet victorios şi din nou fără prea mari emoţii. În liga secundă norvegiană Tromsdalen a învins cu 3-2 pe Hodd, după ce a revenit prompt după fiecare gol înscris de oaspeţi. Codaşa Baerum şi-a respectat norma şi a pierdut 0-1 în deplasarea de la Sarpsborg, locul trei. Trecerea în prima ligă a fost şi mai uşoară, Tromso învingând lejer, 2-0 pe Brann, meţinându-şi un bilanţ de invidiat la partidele de pe teren propriu. Ultimul meci rămas, Ucraina-Estonia, a produs şi cea mai mare diferenţă de scor. Gazdele Europeanului din acest an s-au impus cu 4-0.    

BILETUL ZILEI


SUA - Brazilia peste 2,5 goluri cotă 1,90

Seinajoen JK - OPS JP 1 cotă 1,80

U19/Germania - Ungaria Handicap 1 cotă 1,80


Argumentaţie

Cota generală e de 6,15. Naţionala Braziliei e îndreptată clar pentru spectacol, iar americanii au valoare, nu glumă. Deci ar cam trebui să se lase cu goluri. Liderul ligii secunde din Finlanda, Seinajoen, fără pas greşit pe teren propriu îşi poate întări poziţia în meciul cu OPS.

Mai rămâne duelul under 19, în care nemţii sunt clar favoriţi, având nevoie de o victorie cu multe goluri pentru a fi siguri de calificare. De menţionat că ungurii n-au reuşit să marcheze nici un gol în celelalte două partide disputate până acum în grupă.

Citit 6757 ori Ultima modificare Marți, 29 Mai 2012 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.