Turul Ciclist al României, la Galaţi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Turul Ciclist al României, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rutierii care participă la Turul Ciclist al României au ajuns sâmbătă la Galaţi, punctul final al etapei a doua a întrecerii. Sosirea cicliştilor a fost marcată pe Faleză, la Elice, unde primii clasaţi au fost ucraineanul Andrei Kulik, spaniolul Sobrino Joaquin şi grecul Ioannis Tamouridis, care au parcurs cei 142 de kilometri ai etapei în 2 ore 59 de minute şi 4 secunde.

În clasamentul general, după două etape, lider este Tamouridis, urmat de românul Andrei Nechita şi croatul Matja Kvasina.

"Mica Buclă", ajunsă la cea de-a 49-a ediţie, se va relua astăzi, de la ora 13.00, în cadrul rundei a treia, pornind de la Galaţi cu startul festiv. Finalul de etapă va fi la Vaslui, după ce se va trece prin Tecuci şi Bârlad.

Vedeta României, Andrei Nechita, calificat la Jocurile Olimpice de la Londra de anul acesta şi câştigătorul din 2011 al turului, poartă tricoul alb, rezervat celui mai combativ ciclist din competiţie. Alexandru Ciocan poartă tricoul roşu, al celui mai bun sprinter, tricoul albastru, pentru cel mai bun român, este îmbrăcat de Zoltan Sipos, iar tricoul tricolor, pentru cel mai bun tânăr român, îi aparţine lui Valentin Pleşea.

Vom reveni cu amănunte...
Citit 1835 ori Ultima modificare Duminică, 03 Iunie 2012 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.