Pe stadion chiar şi în ziua nunţii, din dragoste pentru Oţelul!
Foto: FOTO: Marian Brăilescu

Pe stadion chiar şi în ziua nunţii, din dragoste pentru Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi suporteri împătimiţi, Silviu şi Galina Harabagiu, au decis ca în cea mai importantă zi din viaţa lor, cea a nunţii, să petreacă pe stadionul echipei favorite. Mirii au dorit să marcheze căsătoria într-un mod inedit, cu prezenţa pe arena care le-a adus bucuria titlului în sezonul precedent.

„Sunt fan al echipei Oţelul Galaţi de mic copil, am crescut cu echipa care a învins-o pe Juventus Torino şi care s-a prăbuşit cu HIT Gorica. Am ţinut cu echipa asta şi când a fost în divizia B şi când a jucat în Cupa UEFA. Am plâns şi am râs deopotrivă cu echipa mea de suflet. Nu ne-am cunoscut la stadion, dar am fost împreună la multe meciuri, chiar am făcut şi unele deplasări”, a declarat Silviu Harabagiu, care nu ratează nici o partidă a favoriţilor de pe teren propriu, având locul lui la tribuna a II-a.

Chiar dacă nu s-au cunoscut pe stadion, proaspăta sa soţie, îi împărtăşeşte lui Silviu dragostea pentru Oţelul, urmându-l pe aceasta la meciuri, de fiecare dată când are ocazia. „Am fost cu Silviu la aproape toate meciurile Oţelului. Ȋmi place fotbalul foarte mult şi nu am stat pe gânduri nicio clipă în momentul în care mi-a propus să mergem în ziua nunţii pe stadion”, a spus Galina.

În plus, cei doi au stabilit deja că nu se vor opri aici şi vor sărbători şi un eventual botez pe arena gălăţeană, iar copilul va fi îndoctrinat să devină un „oţelar” cu acte în regulă.

Citit 3176 ori Ultima modificare Duminică, 03 Iunie 2012 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.