Biletul zilei-Olanda, ce ne-ai făcut!?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biletul de la sfârşitul săptămânii trecute, făcut din aroganţă doar cu meciuri de la Euro, a fost compromis chiar de cel mai sigur meci, Olanda-Danemarca. Cele mai fericite sunt casele de pariuri pentru că au aruncat momeala cu o cotă foarte bună pentru olandezi (la unele ajungea până la 1,75), iar batavii au comis-o într-un moment în care nimeni nu s-ar fi aşteptat şi au pierdut meciul de debut, 0-1. Nemţii au fost serioşi ca de obicei şi au fructificat cota de 2,10 chiar dacă au avut un adversar mai de răsunet decât olandezii. Duminică, Spania şi Italia au pus-o de un egal, 1-1, dar nu au deranjat deloc pontul nostru de sub 2,5 goluri.

BILETUL ZILEI


Polonia-Rusia peste 2,5 goluri
Iraq-Oman sub 2,5 goluri
Osters-Assyriska 1 cotă 1,60
U21/Rusia-Albania 1 cotă 1,20


Argumentaţie
Polonia şi Rusia au oferit spectacol în prima zi de la Euro şi dacă mizăm în continuare pe acest aspect, cota e chiar generoasă, de 2,10. Chiar dacă discutăm de Campionatul European, sunt în derulare calificările pentru cel Mondial, acolo unde Iraq întâlneşte Oman, iar în zona asiatică e media de sub două goluri pe meci. Osters, liderul detaşat din liga secundă suedeze are un adversar cel puţin modest la prima vedere, iar cu maximum de victorii pe teren propriu, chiar nu putem evita asemenea meci. Pentru a ajunge la o cotă agreabilă, de 6,24, mai adăugăm şi Rusia-Albania de la under 21, că prea au impresionat ruşii în ultima vreme.

Citit 4981 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2012 19:46

3 comentarii

 • postat de alfar
  Marți, 12 Iunie 2012 20:36
  pacat de bilet, nu am banuit ca iranul si qatar-ul va transforma un meci de calificare la WC intr-unul amical. nici un cartonas, aproape nici o ocazie. dar nu-i nimic, mai rasare soarele si pe ulita mea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Marți, 12 Iunie 2012 08:27
  daca aveti norocul sa gasiti undeva de pariat amicalul filipine-guam, mergeti pe minim 7 goluri, va fi scor fluviu in favoarea filipinezilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Marți, 12 Iunie 2012 08:14
  eu am sa joc astazi un bilet: rep. korea-liban, mai multe goluri in a doua repriza. cota 2,15. libanul vine dupa doua meciuri jucate saptamina trecuta si 14 ore de zbor. vor baga autobuzul in poarta dar in a doua repriza vor fi obositi si vor gresii.malayezia-singapore 1, cota 2,05. malayezia este echipa mai buna, campioana asiei de sudest. in meciul din singapore au condus cu 2-0 dar au primit doua goluri in ultimile cinci min. este un amical dar intre cele doua echipe e mare rivalitate. malayezia, acasa, 4 victorii si 2 egaluri. singapore ,afara, 4 infringeri si doua egaluri in ultimile 6 jocuri. aici ma ispiteste si handicapul de 1,5, cota 4,15 si iran-qatar, 1, 1,5. iranul echipa mai buna, qatar vin si ei dupa doua meciuri jucate in saptamina trecuta si vor juca la 1300 m altitudine. si aici ma ispiteste handicapul. cota finala 6,5. mai imi place cota de 2,19 pt stepanek. e suprafata lui favorita, pentru seppi fiind zgura, h2h este 4-0. cam asta e momentul din anul de competitie cind stepanek obtine rezultate. bafta.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.