Biletul zilei - În aşteptarea răzbunării

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biletul de luni a fost făcut praf şi pulbere de meciul din Finlanda şi doar am stabilit că nu mai trecem pe bilet nimic din ligile finlandeze. Jyvaskyla-Kups a răsturnat în cel mai răsunător mod statistica, iar oaspeţii, fără victorie de mai bine de o lună şi fără puncte aduse din deplasare, au făcut scor, câştigând mai mult decât lejer, 5-1. Singura consolare este că pontul de la Euro 2012, de la meciul Franţa-Anglia, a fost perfect valabil. S-au înscris mai puţin de trei goluri şi s-au plictisit şi abonaţii de la Dolce la meciul anunţat ca un mare derbi, la cât de prudent s-a jucat.

BILETUL ZILEI


Fagiano-Machida sub 2,5 goluri cotă 1,60

U21/ Suedia-Finlanda 1 cotă 1,35

Olanda-Germania 1X cotă 1,52

Jef United-Gainare Handicap 1 cotă 1,70


Argumentaţie
Ne îndreptăm de dimineaţă către casele de pariuri pentru a prinde etapa din liga secundă japoneză (programată la 13.00, ora României) unde avem două ponturi de semnalat. Jef United ar trebui să facă scor cu Gainare, iar Fagiano, echipa cu media ce mai scăzută de goluri, întâlneşte formaţia aflată în cea mai slabă formă sportivă, Machida. Însă, răzbunarea invocată vine din celelalte două partide. Vrem ca finlandezii să sufere, chit că e doar la nivelul under 21 şi mizăm pe Suedia, iar Olanda are de luat o revanşă în faţa tuturor celor care au pariat pe ei la meciul cu Danemarca. Plus că şansele olandezilor depind în totalitate de meciul cu Germania şi dacă nici acum nu scot măcar de un egal, atunci chiar că merită să plece acasă înainte de sferturi. Cota finală este de 5,58.

Citit 6380 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2012 18:53

2 comentarii

 • postat de Cristian
  Vineri, 14 Septembrie 2012 14:58
  sa va dau un pont? jef united..nu mai pariati in viata voastra pe nenorocita asta de echipa...si nu o zic pt ca sunt frustrat dar chiar astazi am pierdut bilet de 9 milioane si ceva din cauza acestei echipe proaste si mica care era cotata cu 1,50 si juca cu o echipa cotata la 7...si a luat bataie lejer cu 2 goluri diferenta,,,e cea mai paralele echipa...a 2 oara sau a 3 am pierdut cu ea...
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Miercuri, 13 Iunie 2012 22:27
  parca la biletul asta sa pierdut si meciul din belarus, naftan va spune ceva?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.