La 18 ani, instalată la conducerea unei echipe de fotbal: Larisa, preşedinte la Oţelul!

La 18 ani, instalată la conducerea unei echipe de fotbal: Larisa, preşedinte la Oţelul!
Preşedintele Larisa Teodorescu, în „inspecţie” la terenul din comuna Apostolache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 • Nu este vorba de Oţelul Galaţi, ci de un club proaspăt înfiinţat de către fanii din judeţul Prahova ai grupării "roş-alb-albastre" * Patron este un fost fotbalist de la Dunărea Galaţi, iar preşedinte executiv este fiica acestuia *

În viitorul sezon fotbalistic, în judeţul Prahova, va activa o nouă grupare – AS Oţelul Larissa. Gruparea cu sediul în satul Dobrota - comuna Gornet Cricov a dobândit recent personalitate juridică şi au fost începute formalităţile necesare pentru înscrierea în liga C judeţeană din Prahova, urmând să joace deocamdată pe terenul comunei vecine, Apostolache, până se va termina refacerea stadionul propriu.
Echipa a fost fondată de un grup de fani al campioanei României de anul trecut, iar „capul răutăţilor” este fostul fotbalist şi apoi vicepreşedinte la FCM Dunărea, Adrian Teodorescu, prieten cu câţiva dintre conducătorii actuali de la Oţelul Galaţi. El şi familia sa locuiesc în Braşov, dar au o casă şi în Dobrota, unde petrec destul de mult timp.
„Jocul şi rezultatele Oţelului din sezonul în care s-a câştigat campionatul au atras simpatia celor din zonă, care ulterior au devenit suporteri ai echipei gălăţene. Astfel, la sugestia lor, am înfiinţat acest club din satul Dobrota”, a explicat Adrian Teodorescu inedita iniţiativă.

Prima femeie-preşedinte din Prahova
Practic, el va fi patronul noii echipe, urmând să suporte toate cheltuielile legate de deplasări, baremuri de arbitraj, echipament, promiţând chiar şi prime de victorie, iar din această postură şi-a permis să-i ofere fiicei sale, fan Oţelul, drept cadou de majorat postul de preşedinte executiv şi adăugarea prenumelui în denumirea echipei.
Astfel, clubul Oţelul Larissa va fi condus de prima femeie – preşedinte din fotbalul judeţean prahovean, Larisa Teodorescu, de doar 18 ani. Este pasionată de fotbal şi de... limba spaniolă, având chiar o bursă oferită de ambasada statului iberic, iar în afară de Oţelul este şi fan declarat al echipei Real Madrid.

Ilie Hagioglu preşedinte onorific
Desigur, gruparea din Dobrota va avea legături, la propriu, cu participanta în Champions League, pentru că în partidele din Liga C Prahova, va juca într-un echipament identic cu cel al clubul din Galaţi! Iar „legăturile” dintre Oţelul Galaţi şi Oţelul Larissa nu se opresc doar la nume şi culori. Nou înfiinţata grupare prahoveană îl va avea ca preşedinte onorific pe Ilie Hagioglu, actualul director general adjunct al fostei campioane a României şi amic cu Teodorescu de pe vremea când ambii activau la FCM Dunărea. „I-am spus că accept, convins că este doar o glumă a lui, dar aflu acum că el chiar vorbea serios”, a mărturisit Hagioglu.
Visul noului patron din fotbalul românesc este să crească cel puţin un jucător care să ajungă la Oţelul, clubul din Galaţi. „Vom avea în echipă jucători chiar de 14 ani, iar obiectivul meu este să descopăr măcar unul care să ajungă la Oţelul Galaţi. L-aş ceda gratis fără nicio ezitare”, a mai precizat Adrian Teodorescu.

Citit 5701 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iunie 2012 18:39

7 comentarii

 • postat de george dicu
  Vineri, 22 Februarie 2013 22:45
  haide larisa felicitari si eu sunt din dobrota dar sunt in spania haide otelu pe 111111111111111111111111111 loc
  joaca bine pacala si restu
  0
  0
  Raportează
 • postat de Olah Mihai
  Duminică, 24 Iunie 2012 17:53
  HAI LARISA DA CE FRUMOASA ESTI UH FATA....HAI OTELUL GALATI CE FAIN AR FII SA JOC LA OTELUL GALATI ???
  DACA VA ROG NU PUTETI SA MA TRANSFERATI DE LA UN CLUB DIN LIGA IV DACA VA ROG DA AVEM CEVA JUCATORI BUNII AICEA DACA VA INTERESEAZA
  0
  0
  Raportează
 • postat de Olah Mihai
  Duminică, 24 Iunie 2012 17:49
  Buna ma numesc Olah Mihai sunt din SATU-MARE si am 17 anii si asi vrea sa va zic ceva nu aveti un loc si pentru mine daca este.Multa bafta la transferuri! Dar daca vreti sa vorbiti cu mine atuci va dau numarul sia aidiul meu:molah57 si nr de telefon 0754695915? Mult succes LARISA.Atata am vrut scuzatima de derajare la revedere. Te rog larisa fa ceva pentru mn daca te rog frumos vreau sa joc si eu la galati cel mai bun echipa din LIGA I DAR II PACAT CA SA DUS ANTAL SI SALAGEANU ASA-I NA TE PUP LARISA.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bună poantă,bravo !!!
  Luni, 18 Iunie 2012 21:53
  Mi-a sărit inima,bună poantă,drăguță fata. Hai Oțelul și poate mai scapă Oțelul de căpușele ce parazitează clubul.Prea multe sugative.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Florin
  Luni, 18 Iunie 2012 19:01
  LPF 2 a primit aviz de înfiinţare din partea FRF!

  Cluburile din eşalonul secund se vor organiza după modelul celor din prima divizie, sub coordonarea unei ligi profesioniste. După ce oficialii echipelor din Liga a II-a s-au întâlnit de mai multe ori în ultimul timp şi au pus bazele înfiinţării Ligii Profesioniste de Fotbal Liga a 2-a, astăzi, Comitetul Executiv al FRF a acordat avizul de înfiinţare pentru acest proiect.

  LPF 2 este un proiect dezbătut încă din 2010, însă înfiinţarea acestuia a întârziat din cauza neînţelegerilor dintre oficialii celor 32 de cluburi ale ligii secunde.

  Preşedintele clubului Dunărea Galaţi, Auraş Braşoveanu, iniţiatorul acestui proiect, este favorit să preia preşedinţia LPF 2.
  0
  0
  Raportează
 • Luni, 18 Iunie 2012 11:17
  Inedit si foarte interesant artcolul! Multa bafta la transferuri!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihai
  Luni, 18 Iunie 2012 09:34
  Asa da presedinte de club. Din pacate la echipa Otelul Galati nu se poate asa ceva, din cauza ca ne trebuie un presedinte care sa le faca fata Ciumelor de Bors, Ungureanu... etc.
  Mult succes Larissa !!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.